Siboasi košarkarski stroj nogometni trening stroj za Canton Fair

23-10-2020

Na 127. kantonskem sejmu je Siboasi vodil znamko športne opreme za trening v živo v oblaku

košarkarska oprema

16. junija se je uradno odprl 127. kantonski sejem. Kar se razlikuje od preteklosti, je, da letošnji kantonski sejem poteka prek spleta. To je nov poskus v posebnih pogojih in okoliščinah. To je tudi prvič, da je kantonski sejem v 63 letih v celoti potekal prek spleta, kar kitajskim in tujim poslovnežem omogoča, da oddajajo naročila in naročajo, ne da bi zapustili svoje podjetje.

Kot vodilni domači R&R in proizvajalec opreme za športne žoge je Dongguan Siboasi Sports Goods Technology Co., Ltd. predstavil svojo celotno serijo izdelkov na "Cloud Live Broadcasting" na kantonskem sejmu. Serija košarkarske opreme http://www.siboasi.net/product/very-popular-children-basketball-machine-6809a , stroj za trening nogometne žoge http://www.siboasi.net/product/siboasi-soccer-ball -shooting-machine-s6526 in strelni stroj  http://www.siboasi.net/product/s4025-automatic-badminton-training-machine-could-play-shuttlecock-anytime , teniška oprema    http: //www.siboasi .net / izdelek / oprema za tenis-za-trening-w3-model so neodvisne pravice intelektualne lastnine, izdelki, ki jih trg dobro sprejema, pa so na interaktivni izkušnji človeka in računalnika na spletnem mestu v živo v oddaji Siboasi Canton Fair predstavljeni svetovnim ljubiteljem športne opreme.

teniška oprema

stroj za trening nogometne žoge

Pogumno "mrežo" naprej, siboasi cveti na "oblaku"

Po mnenju osebe, odgovorne za čezmorski trg siboasi, siboasi globalna "oddaja v živo v oblaku" sprejme 15-urno neprekinjeno neprekinjeno oddajanje v živo. S premiki oddajanja v živo lahko uporabniki in prijatelji z vsega sveta prečkajo časovne in geografske omejitve. , Na spletu si lahko kadar koli ogledate čarobni prikaz strojev za športne žoge Siboasi.


Vodja čezmorskega trga siboasi je odkrito izjavil, da bodo v dveh urah po oddaji v živo ljudje z vsega sveta, kot so Indonezija, Brazilija, Češka, Singapur, Avstralija, Tajska, Južna Koreja, Turčija, Združene države Države, Nemčija, Francija, Indija in Španija. Poslovneži iz držav, kot so Danska in druge države, so prišli v prostor za neposredno oddajanje in imeli živahno izmenjavo in razpravo.

košarkarska opremaSiboasi je namenjen otrokom doma, inovira tehnologijo, ki pomaga otrokom zdravo odraščati, in uvaja inteligentno otroško košarkaško črno tehnologijo. Spletne oddaje v živo, predstave v živo in interakcije med prizori se prebijajo skozi časovne in geografske omejitve, kar vam omogoča, da izkusite visokokakovostne izdelke in storitve, kot da bi bili na kraju samem.

teniška oprema

Kantonski sejem v oblaku, na svetu je vse koristno

Xu Bing, tiskovni predstavnik kantonskega sejma in namestnik direktorja kitajskega centra za zunanjo trgovino, je v intervjuju za CCTV dejal: "Kantonski sejem je odprl nove prostore in ustvaril nove priložnosti za kitajska podjetja. Od povpraševanja smo inovativno organizirajte Canton Fair na spletu. Za razstavljavce in kupce so tudi polni pričakovanj glede tega kantonskega sejma.

stroj za trening nogometne žoge



Za nakup ali sodelovanje:


Sukie Chan
Vodja

SIBOASI Športne naprave za trening
žog
E-pošta:  sukie@siboasi.com.cn / sukie@dksportbot.com 
Splet: www.siboasi.net     Tel: + 86-769-8572 1067
Whatsapp & Wechat & Mobile: + 86-136 6298 7261 (vsi so na spletu 24 ur)


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti