Stroji za streljanje košarkarske žoge Siboasi so zelo priljubljeni na konferenci

17-12-2020

Nadgradnja sodobne športne vzgoje s pametno opremo: Košarkarski stroj Siboasi se je pojavil na konferenci o izobraževalnih informacijskih inovacijah v Shaanxiju


8. in 10. decembra je bila v Mednarodnem kongresno-razstavnem centru Xi'an slavnostno organizirana "Druga konferenca o informatizaciji izobraževanja v Shaanxiju" s temo "Soočanje z izobraževalno modernizacijo 2035-tehnološke spremembe in izobraževalne inovacije", da bi pospešili izvajanje Ukrep Informatizacija izobraževanja 2.0 Ukrep Načrt in tretja faza "projekta tanke reforme" sta bila izvedena in napredovala.

stroj za streljanje žoge za košarko

stroj za trening košarke

SIBOASI je prinesel zvezdniško inteligentno košarkarsko opremo in pametno nogometno opremo, ki so imeli velik nastop in privabili veliko število strokovnjakov iz izobraževalne industrije k ogledu razstave. V tem obdobju je SIBOASI pomagal in podpiral mladinski karneval Guinnessovih rekordov "Love Challenge", ki je postal vrhunec konference.

stroj za igranje košarkarske žoge

stroj za streljanje žoge za košarko

Na razstavnem prostoru Siboasi je bilo postavljeno območje izkušenj za stroj za igranje košarkarske žoge, ki je obiskovalcem omogočilo, da izkusijo čar tehnološko okrepljene športne vzgoje, izkušenim pa pustijo zabavo pametne športne opreme na dosegu roke.

 

10. decembra se je začel mladinski karneval in Guinnessov izziv svetovnih rekordov "Challenge for Love", ki sta ga skupaj organizirala Taishan Sports Group in Weidong Group. Kot vodilna blagovna znamka na področju pametne športne opreme je SIBOASI pripravljen sodelovati s tem Guinnessovim izzivom.


Na prizorišču so bila organizirana tri razstavna tekmovanja, pametno streljanje, pametno streljanje in študentski parkour, ki so k sodelovanju privabili veliko število najstnikov in študentskih skupin. Na Guinnessovi konferenci izzivov za rekord je več kot 400 provincialnih rekorderjev močno tekmovalo in uspešno ustvarilo 5 Guinnessovih rekordov in 18 državnih rekordov.

stroj za trening košarke

Za vestno izvajanje "posodobitve izobraževanja na Kitajskem do leta 2035" Centralnega komiteja Komunistične partije Kitajske in državnega sveta ter akcijskega načrta za informatizacijo Ministrstva za šolstvo 2.0 je bil SIBOASI kot vodilni v industriji inteligentne športne opreme zavzema za spodbujanje posodobitve izobraževanja.


Njegov namen je šolam zagotoviti inteligentno športno opremo, ustvariti učinkovite učilnice za športno vzgojo, učiteljem olajšati poučevanje v skladu z njihovimi sposobnostmi ter izboljšati kakovost in učinkovitost poučevanja. Pomaga gojiti zanimanje učencev za šport in poveča telesno pripravljenost mladih.


SIBOASI se zavzema tudi za oblikovanje standardizirane rešitve za preizkušanje žoge. Funkcije samodejnega točkovanja in samodejnega serviranja pametne športne opreme SIBOASI močno zmanjšajo obremenitev nadzornika in naredijo sprejemnejši izpit za srednjo šolo bolj pravičen. , Pošteno in odprto.

stroj za igranje košarkarske žoge

Uspešno izvedeno drugo konferenco o izobraževalnih informacijskih inovacijah v Shaanxiju bo prineslo nove ideje v posodobitev izobraževanja in postalo loputo inovacij v izobraževanju. V prihodnosti bo Siboaz še naprej spodbujal poglobljeno povezovanje informatizacije in izobraževanja ter opolnomočil nove vrste izpitov za športno vzgojo in športno vzgojo na podlagi pametne športne opreme!


Za nakup našega košarkarskega stroja oz 

se zanimate za poslovanje, se obrnite na whatsapp: 0086 13662987261

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti