Tovarna krogelnih strojev Siboasi je osvojila častni naslov

05-11-2020

Srce velike ljubezni, "dobrota" razsvetli celo mesto "Siboasi je leta 2019 v mestu Dongguan osvojil častni naziv" Javna blaginja, ki pomaga invalidom ● skrbnim podjetjem "


Ob 15. uri 8. decembra je v mednarodnem hotelu Huaxi v Changu potekal Vrh zavezniškega združenja invalidov v mestu Dongguan, ki sta ga organizirala projekt pomoči v potepanju mesta Chang'an in podružnica združenja invalidov Guangdong v Chang'anu. an. Na tej konferenci so pohvalili izjemna skrbna podjetja in prostovoljce, ki so izvajali nov slog zmanjševanja revščine in civilizacije. Dongguan Siboasi Sports Goods Technology Co., Ltd. je osvojil častni naziv "Javno skrbništvo in skrb za ● podjetje, ki skrbi".

oprema za igranje košarke

zaganjalnik teniške žogice

Častna plaketa

Na vrhu je Wu Bingguang, predsednik združenja invalidov Dongguan, delil invalidsko politiko in popularizacijo invalidskega znanja ter pozval več podjetij, naj invalide zaposlijo in jim omogočijo enakopravno razumevanje.

podajalnik badmintona

Predsednik Wu Bingguang je na terenu delil invalidsko politiko in popularizacijo invalidskega znanja


Dongguan Disability Careing Enterprise Alliance

Decembra 2017 je Dongguan Zhanneng Center za socialno delo ustanovil Dongguan Disability Caring Enterprise Alliance, da bi ustvaril „platformo za zaposlovanje s pomočjo za invalide“, katere namen je odpraviti dvome in skrbi podjetij glede zaposlovanja invalidov in zagotoviti enakopravno udeležbo invalidov. zaposleni. Družbeno ozračje je omogočilo več delodajalcem, da sprejmejo invalide v službo.

V zadnjih dveh letih se je zavezništvo za invalide, ki skrbijo za invalide Dongguan, držalo osnovnih načel večstrankarske udeležbe, delitve virov in dopolnilnih prednosti ter se osredotočalo na praktične rezultate v skladu z lokalnimi razmerami. Na ravni usklajujte skrbne organizacije in podjetja za zagotavljanje pomožnih zaposlitev.

Ljubi in pomagaj invalidom, Siboasi je že na poti


Kot prvo inovativno podjetje na Kitajskem, ki se osredotoča na pametno športno opremo in pametne športne rešitve ter vključuje raziskave in razvoj, proizvodnjo in prodajo, je Siboasi vedno pripisoval velik pomen raznolikosti in vključenosti podjetja ter spoštuje načelo "Bringing Health človeštvu ". Poslovno poslanstvo "Harmonija in sreča" za pomoč invalidom.

V teh letih se je Siboasi, medtem ko je dobro delal pri poslovnem razvoju, vedno posvečal javnim blaginjam z visokim občutkom družbene odgovornosti in aktivno sodeloval v socialnih dejavnostih, kot so pomoč invalidom, odpravljanje revščine in pomoč ob nesrečah. Invalidi ne samo pomagajo pri delu, temveč tudi denar in material donirajo revnim območjem in otrokom v oddaljenih gorskih vaseh zagotavljajo izobraževalno pomoč. Dajte popolno prednost njihovim prednostnim virom na področju pametne športne industrije za učinkovito reševanje zaposlitvenega problema invalidov, tako da se lahko ne samo preživijo, temveč tudi pridobijo samozavest in ljubezen do sebe, vsak del pa odraža odgovornost in odgovornost podjetja

oprema za igranje košarke


Siboasi je osvojil častni naziv "Javna blaginja za pomoč invalidom ● skrbna podjetja"

Obdobje zahvalnosti, petje prihodnosti

Skrb za invalide je pomemben simbol gospodarskega razvoja in družbenega napredka in je zelo pomembna za izgradnjo harmonične družbe. Siboasi je vedno znova ravnal ljubeznivo, kot zimski ogenj, ogreval je druge in hkrati osvetljeval cesto naprej. Siboasi je vedno trdno prepričan, da ne le tehnologija sama spodbuja družbeni napredek, ampak še pomembneje sanje in odgovornosti, ki stojijo za tehnologijo.

V prihodnosti bo Siboasi še naprej skrbel za invalide, podpiral karierni razvoj invalidov, ustvarjal več možnosti zaposlitve za invalide in razširil nadaljnjo pomoč na več načinov, da bi jim pomagal izboljšati kakovost življenja in imeti bolj zdravo prihodnost. Spodbujati ustvarjanje in razvoj vzrokov za invalide v novi dobi in spodbujati napredek družbene civilizacije, da bo več prispeval

zaganjalnik teniške žogice

Siboasi je na ta vrh prinesel najnovejše raziskave in razvoj otroške pametne košarkarske opreme

podajalnik badmintonaoprema za igranje košarke izkušnja scene


Siboasi proizvaja tudi: izstrelitev teniške žogice, podajalnik badmintona http://www.siboasi.net/product/new-most-competitive-siboasi-badminton-machine-b2000-model , vadbeni stroj za odbojko,

oprema za trening nogometne žogice, stroj za loparje, stroj za trening squash žoge http://www.siboasi.net/product/siboasi-squash-ball-training-machine-336 itd. 


oprema za igranje košarke

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti