Sibaosi otroški stroj za igranje košarke pomaga vašim otrokom, da imajo več prijateljev

01-12-2020

Otrok: "Mama, nihče drug se ne bo igral z mano."


Mama, drugi se nočejo igrati z mano ", je hčerkica Cai Shaofen, Baozi, žalila v naročju svoje matere in se pritoževala. Nedolgo nazaj je Cai Shaofen odpeljala dve hčerki, da sodelujeta v estradi staršev in otrok. Najmlajša hči je doživela velik socialni zastoj

Mnogi starši tudi ugotovijo, da so njihovi otroci umaknjeni, sramežljivi, ne želijo se družiti z otroki, se ne morejo vključiti v družbene kroge otrok iste starosti in se plaho skrivajo za starši, ko so v nenavadnem okolju. Mnoge matere menijo, da je to manjša težava in bolje bo, ko bodo starejše. Pravzaprav je to lahko psihološki problem, ki se imenuje »vedenje otrok pri socialnem umiku

otroški košarkarski stroj

Otroški raziskovalni center Siboasi je o tem opravil preiskavo in ugotovil, da vse od rastnega okolja do odnosa staršev vpliva na oblikovanje otrokove družbene osebnosti.

otroška košarkarska oprema


Če tega vedenja ne bomo pravočasno popravili, se bo zlahka razvilo v socialno občutljivost ali celo socialno fobijo. Socialna fobija lahko resno vpliva na prihodnost otrok. Starši bi morali za otroke izvesti usposabljanje za usmerjanje, ki bi otrokom pomagalo odpreti vrata socialni interakciji.


Kako torej gojiti otrokove socialne veščine? Po petnajstih letih mukotrpnih raziskav, ki jih je opravil Otroški raziskovalni center Siboasi, je bilo ugotovljeno, da imajo otroci, ki vztrajajo v košarki 60 minut na dan, celovit indeks socialnega točkovanja, ki je desetkrat večji od običajnih otrok. Otroci, ki igrajo košarko, se lahko v 10 minutah hitro vključijo v krog in dobijo priznanje drugih otrok.

igralni stroj za košarko


Zato je Siboasi posebej razvil avtomatski avtomat za igranje košarke "Zrasel sem višje", posebej za socialne težave otrok. Ima različne načine interakcije z igrami, kot so spletni PK in ovire. Otrokom odpira nova vrata za druženje in lahko doma komunicirajo s prijatelji. Interakcija, gradite globoka prijateljstva v košarki in gojite otrokove komunikacijske veščine z neznanci iste starosti.

otroški košarkarski stroj

otroška košarkarska oprema

Tako kot razvoj drugih sposobnosti imajo tudi otrokove socialne veščine svoje običajne značilnosti in vsak otrok je drugačen. Kot starš bi moral biti opazovalec otrokove rasti in otroku priskrbeti športno socialno orodje, kot je "Zrasel sem višji", tako da lahko otrok spontano oblikuje lastne socialne veščine in otroku pusti, da raste sam! 


otroška košarkarska oprema iz Siboasija bo najboljše darilo za družino, ki ima otroke.


Poslovno mesto: Sukie Chan

whatsapp: 0086 136 6298 7261 










Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti