Srečanje v letu vol, obstaja ljubezen, zabava in otroški stroj za igranje košarke "Zrasel sem

08-01-2021

V zadnjem času je na internetu priljubljen video posnetek najstnice, ki igra košarko s hip-hopom. Ta otrok je oblečen v košarkarsko uniformo in svojo ljubezen do košarke razlaga s hip-hopom.

 

Videz košarkarskega avtomata je s svojim hladnim videzom in zmogljivimi funkcijami sprožil burne razprave med uporabniki interneta. Številni uporabniki interneta so obžalovali, da mnogi ljudje po desetih letih niso videli ničesar, kar igrajo.

otroški košarkarski stroj

Številni uporabniki interneta so radovedni, kaj je svet ta košarkarski stroj  https://www.siboasi.net/product/kids-basketball-playing-machine-for-fun-6809a ? Danes sem za vas naredil veliko domačih nalog, ko sem vzel v roke ta otroški košarkarski stroj za otroke "Jaz sem višji", ki ga imajo radi otroci, rojeni po 10. Ta stroj je izključno razvit in neodvisno izdelan pri siboasi. Ko gre za Siboasi, je marsikomu malo nepoznano, toda ljubitelji žog bi morali to znamko dobro poznati. Siboasi se že 15 let močno ukvarja s področjem pametne športne opreme in ima več kot 110 patentiranih nacionalnih tehnologij. Stara znamka, moč je zagotovljena.


Samostojni način treninga, nenehna sreča

Dvokolesna stiskalna jedrna tehnologija, nenehni trening serviranja, neprestana sreča. Hitrost in frekvenco serviranja košarkarskega stroja lahko nadzorujete z daljinskim upravljalnikom. V toplih trenutkih staršev-otrok se lahko ukvarjate s športom, da se otroku približate; Otroci se ne bojijo vadbe sami, z radarskim senzorjem in inteligentno zaščito pred inteligenco, tako da so starši lahko prepričani in poskrbijo za varnejše športe.

stroj za metanje teniške žogice

Pojdi naprej in odraščaj v športu

Otroški pametni košarkarski stroj "Zrasel sem se" je otrokom najbolj privlačen kot način prebijanja ovir, zaradi česar je košarka bolj zabavna kot mobilne igre. Igranje košarke je kot hitenje skozi ravni in boj s pošasti za nadgradnjo, stopnja za stopnjo, težavnostna stopnja narašča, sreča pa tudi. Otrokovo majhno vnemo dojemite pri športnih vajah, prefinjeno gojite športne navade in pustite, da se otroci od znotraj zaljubijo v košarko.


Pridite in skenirajte, zgodaj bo višji

Optično preberite kodo, da prenesete aplikacijo Siboasi, in sinhronizirajte podatke z mobilnim telefonom. Srečo otroka lahko vidite na prvi pogled. Starši lahko skozi podatke vidijo otrokove športne podatke, beležijo otrokove vrhunske trenutke, tako da zasedeni ne boste pogrešali otrokove rasti.

nogometni trening stroj

Kot piše na uradni spletni strani Siboasija, se ta izdelek osredotoča na povečanje, uganke, zdravje in srečo. Otroke oddaljuje od elektronskih izdelkov, kot so mobilni telefoni in televizorji. Drugi otroci uporabljajo tako dober izdelek, kako ga vaši otroci nimajo. Letošnje novo leto boste, če boste poslali svoje otroke, poslali pametni otroški košarkarski stroj "Zrasel sem višji"! Ponovno srečanje v letu vol, obstaja ljubezen, zabava in postanem visok.


Za nakup ali posel: 

Vodja prodaje: Sukie Mobile / Whatsapp: 008613662987261  


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti