Radu Canu je osvojil nagrado WTA Novinec leta

25-12-2021

7. decembra po pekinškem času je uradna spletna stran WTA objavila letne nagrade za sezono 2021.


Batty je že drugič v treh letih prejel naziv igralca leta. Poleg tega, da je bila s Sinjakovo ponovno izvoljena za dvojno kombinacijo leta, je Kregičkova osvojila tudi naziv napredne igralke leta. 


Prvak New York US Open Raducanu, ki je uprizoril newyorško pravljico, je prejel nagrado za najboljšega novinca WTA, borec proti raku Navarro pa nagrado za najboljšega igralca, ki se vrača.


Letos je zmagala na petih turnirskih prvenstvih za ženske. Med njimi je bila Batty, ki si je v Wimbledonu zagotovila drugo zmagovalko na turnirjih za grand slam, brez napetosti izvoljena za igralko leta. To je tudi drugič, ko je zmagala po letu 2019. Ta čast.


Tennis professional player


Češka kombinacija Kregickova/Signak je drugič po letu 2018 osvojila kombinacijo dvojic. 


Hkrati je Kregitkova, ki je zmagala tudi na Odprtem prvenstvu Francije za posameznike, postala najboljša izboljšana igralka leta. Postala je tudi druga češka igralka, ki je osvojila to nagrado po Kvitovi v sezoni 2011.



Novi prvak Komei Open Radu Canu je osvojil nagrado WTA Newcomer of the Year, borec proti raku Navarro pa nagrado za najboljšega igralca, ki se vrača. Za vse nagrade izglasujejo člani mednarodnih medijev. (jantarna)


Napisala Sicilija 

Whatsapp: 0086 15770844317 

Elektronski naslov: Sicily@siboasi.com.cn

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti