Katarska univerza: Messijevo sobo svetovnega prvenstva bodo spremenili v muzej

28-12-2022

Po poročanju katarskih medijev je katarska univerza objavila načrte za pretvorbo sobe, v kateri je argentinski zvezdnik Lionel Messi živel med svetovnim prvenstvom 2022, v majhen muzej. Med svetovnim prvenstvom v Katarju Messi in argentinska izbrana vrsta niso bivali v hotelu, temveč v študentskem domu katarske univerze. Med igro je bil univerzitetni kampus baza argentinske reprezentance in celoten kampus je bil okrašen, da bi ekipi dal dom. Občutek.


Po poročilih je bila katarska univerza ustanovljena leta 1971. 

Sčasoma je univerza postala mesto odličnosti v lokalnem izobraževanju. Katarska univerza lahko sprejme več kot 20.000 študentov, kar ji daje možnost, da zagotovi igralce svetovnega prvenstva in druge člane delegacije. Vsi potrebni prostori za udobno preživljanje časa med svetovnim prvenstvom.


Messijeva soba


Po poročilih je novico objavila katarska univerza na svojih družbenih medijih. Ob objavi novice je šola delila tudi več reprezentativnih fotografij. Fotografije so pokazale, da je kampus katarske univerze okrašen v modro-belih barvah Argentine, dvorana pa je bila polna plakatov, avtogramov in dresov zmagovalca svetovnega prvenstva. B201 je Messijeva soba. V sobi je na steni poleg postelje obešena fotografija argentinskih igralcev in navijačev. Na splošno je vzdušje svetovnega prvenstva polno.


Analitiki menijo, da bi preureditev Messijeve sobe v muzej lahko postala priljubljena atrakcija za nogometne navdušence, ki obiščejo Katar. Odločitev poudarja Messijevo široko priljubljenost in njegov pomemben vpliv na svetovni nogomet. Predvsem bo obiskovalcem ponudil edinstveno priložnost, da spoznajo Messijevo življenje med svetovnim prvenstvom v Katarju.


Messi je trenutno na počitnicah v Argentini. 

Pred dnevi ga je argentinsko mesto Furness izbralo za izjemnega meščana. Furness je mesto, kjer Messi trenutno živi v Argentini. Po prejemu nagrade je Messi dejal:"Rad bi pozdravil vse v mestu Furness, hvala za ljubezen, ki ste mi jo vedno izkazovali, še posebej potem, ko sem se vrnil s svetovnega prvenstva. Prosim pa vas tudi za odpuščanje, ker včasih ne morem V skrbi za vse, upam, da imate srečen konec leta in vse dobro v novem letu, vse močno objemite."Messi, ki je bil dobro razpoložen, je bil nedavno fotografiran tudi med vožnjo proti severu Rosaria s svojo družino, da bi se udeležil zabave za 15. rojstni dan moje nečakinje. Navijači so bili na obeh straneh avtomobila zelo navdušeni, vzklikali so Messijevo ime in z mobilnimi telefoni fotografirali Messija v avtomobilu. Po besedah ​​trenerja Paris Saint-Germaina Galtija se bo Messi vrnil v ekipo na priprave okoli 2. ali 3. januarja.

Messi se je pred dnevi odpeljal z družino.

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti