Spodbujati vključevanje športa in izobraževanja ter se usmeriti k digitalizaciji pametne športne vzgoje v kampusu

22-03-2021

Na dveh letošnjih zasedanjih je država še enkrat pojasnila razvojni cilj "spodbujati gradnjo zdrave Kitajske na vsestranski način". Krepitev telesne pripravljenosti ljudi je še vedno nacionalna politika, ki ji država pripisuje velik pomen. Član odbora in ravnatelj višje srednje šole Jiangsu Xishan Tang Jiangpeng je v govoru o "resnici izobraževanja" dejal: "Dobra izobrazba bi morala gojiti vseživljenjske športnike, odgovornosti, reševalce problemov in elegantno življenje. Otrokom dajte zvok in izjemnost. Osebnost."


Ta pogled je nekoč zasedel vročo točko na Weibu in bil staršev deležen široke pozornosti. Izobraževalna filozofija ravnatelja Tang Jiangpeng je zelo skladna z izobraževalno politiko moje države: omogočiti izobraženim uravnotežen razvoj na področju moralne vzgoje, intelektualne vzgoje in športa ter postati socialistično ozaveščen in izobražen graditelj.


Delež športa v splošnem izobraževanju se iz leta v leto povečuje. Po eni strani je kitajski gospodarski in socialni razvoj dosegel določeno stopnjo. Starši so bolj pozorni na telesno zdravje svojih otrok, njihovo zavedanje o vrednosti športa pa je postopoma postalo celovito. Po drugi strani pa so centralna vlada, oddelek za šolstvo in oddelek za šport zaporedoma izdali številne dokumente o spodbujanju povezovanja športa in izobraževanja ter spodbujanju razvoja šolskega športa. To je v veliki meri ustvarilo ozračje, da je celotna družba pozorna na šolski šport. "Mnenja o poglabljanju reforme izobraževanja in poučevanja ter celovitem izboljšanju kakovosti obveznega izobraževanja"


Močna mladina je močna država. Trenutno je moja država v novi dobi preobrazbe izobraževanja. Hiter razvoj inteligentne tehnologije je pospešil informatizacijo in digitalizacijo izobraževanja. Vse več šol je uvedlo inteligentno opremo za pomoč pri poučevanju. Seveda se pogosto uporabljajo tudi novi izdelki športne vzgoje "tehnologija + šport". Poročajo, da je "Šanghajski splošni katalog konfiguracije učnih naprav za osnovno in srednjo šolo", ki ga je izdal Šanghajski servisni center za opremo za izobraževalno tehnologijo, predstavil pametne športne izobraževalne izdelke znanih blagovnih znamk, kot so Li Ning, Anta in Siboasi, med katerimi je tudi Siboasijev pametni tenis Športno opremo in inteligentno športno opremo za badminton imajo radi učitelji in učenci. Zanimiva izkušnja, ki jo prinaša visoka tehnologija, je spodbudila zanimanje študentov za učenje. Njegova inteligenca in profesionalnost spodkopavata tradicionalni način poučevanja športne vzgoje in uresničujeta poučevanje in sparing, ki je učinkovit Izboljšati kakovost in učinkovitost poučevanja.

vadbeni stroj za badminton

Pametni scenariji uporabe šolske opreme za trening badmintona (fotografija avtorja Siboasi)

Siboasi je že 15 let namenjen raziskovanju pametnega športnega kompleksa v kampusu "Šport + tehnologija + izobraževanje + šport + storitve + zabava + internet stvari", ki se zavzema za krepitev športa s tehnologijo in pomoč športu s pametnimi športnimi izobraževalnimi izdelki . Blagovna znamka "Inteligentna lepota", ki poučuje inovacije in poučuje raziskave, je namenjena šolam in izobraževalnim ustanovam, pri čemer se zanaša na 5G Internet stvari, umetno inteligenco, računalništvo v oblaku, velike podatke in druge tehnologije za posodobitev športne vzgoje, upravljanja in upravljanja za univerze, srednje šole, osnovne šole in vrtci. Ocena ponuja najsodobnejše rešitve za opremljanje učnih programov, inteligentnih učnih metod in zanimivih učilnic.

vadbeni stroj za badminton

Športni kompleks New Era Smart Campus (fotografija avtorja Siboasi)

Pametna tehnologija je učiteljem in študentom prinesla povsem novo izkušnjo učilnice v športni vzgoji in ustvarila nov model športne vzgoje. Vendar je do resnične modernizacije športne vzgoje še dolga pot. Močno razvijajte kitajsko športno vzgojo in spodbujajte proces informatizacije izobraževanja. Utrdite industrijsko soglasje, skupaj spodbujajte reformo športne vzgoje in prispevajte k sanjam o kitajski športni moči!


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti