Predsednik Mednarodnega združenja športnih rekordov: Pripravljen za poročanje o zimskih olimpijskih igrah

06-01-2022

Kmalu so zimske olimpijske igre v Pekingu, o dogodku pa so pripravljeni poročati tudi športni novinarji. Novinar iz centrale je pred kratkim intervjuval Melo, predsednika Mednarodnega združenja športnih novinarjev. Izrazil je polno pričakovanje zimskih olimpijskih iger v Pekingu.


Povezava do videoposnetka:

http://vd3.bdstatic.com/mda-na4dcas5fk0pv5dr/360p/h264/1641374761757417466/mda-na4dcas5fk0pv5dr.mp4


Pred tem je Melo poročal o številnih olimpijskih igrah. 

Novinarjem je povedal, da je Mednarodno združenje športnih novinarjev postopoma začelo poročati o zimskih olimpijskih igrah v Pekingu.



Mello, predsednik Mednarodnega združenja športnih novinarjev: Mednarodno združenje športnih novinarjev je pripravljeno poročati o zimskih olimpijskih igrah. Izvajali bomo dinamična poročila kot doslej. Prav tako bomo počasi raziskovali nove modele pri našem delu in poskušali uporabiti najboljši možni način poročanja.


Italija bo kot močna država v ledenih in snežnih športih prevzela Kitajsko in že tretjič gostila zimske olimpijske igre. Kot Italijan je Melo dejal, da bodo v novem tehnološkem in družbenem okolju imele zimske olimpijske igre v Pekingu pomemben referenčni pomen za Italijo pri gostinju zimskih olimpijskih iger leta 2026. 

Veseli se, da se bosta državi še naprej krepili sodelovanje na področju športa v prihodnosti.




Predsednik Mednarodnega združenja športnih novinarjev Melo: Organizacijski odbor zimskih olimpijskih iger 2026 bo organiziral osebje, ki bo odšlo na opazovanje v Peking. Čeprav ima Italija prednosti v alpskem smučanju in drugih vidikih, mora biti izmenjava mnenj in izkušenj koristna. Imel sem srečo, da sem leta 1978 z italijansko atletsko ekipo obiskal Kitajsko. Športno sodelovanje Italije in Kitajske se bo še poglabljalo, saj šport ne pozna meja in potrebujemo stalno sodelovanje. .


Melo verjame, da šport naredi življenje boljše in svet bolj združuje.



Predsednik Mednarodnega združenja športnih novinarjev Melo: Čeprav ubiramo svojo pot in spodbujamo enotnost mladih po vsem svetu, potrebujemo (sodelovanje in win-win), kar lahko prinese šport, je enotnost in sodelovanje. Srčni blagoslovi (Zimske olimpijske igre v Pekingu) srečanje).



Zimske olimpijske igre v Pekingu bodo po trenutnem načrtu imele 19 tekmovalnih dni in 228 tekmovalnih enot. Tekmovanje se bo pričelo 2. februarja 2022, otvoritvena slovesnost bo 4., zaključna slovesnost bo 20. Prva tekma se bo začela s curlingom, dva dni pred otvoritveno slovesnostjo pa bo prva mešana dvojna krogla. Finale skupinskega starta na 30 kilometrov v smučarskem teku je zadnja, ki bo končana in bo popoldne na zaključni slovesnosti. Za 15 prireditev zimskih olimpijskih iger je bilo oblikovanih 11 tekmovalnih ekip; srečanje s serijo zimskih športnih dogodkov v Pekingu, 



Po urniku, objavljenem na uradni spletni strani zimskih olimpijskih iger v Pekingu junija 2021. Razpored zimskih olimpijskih iger v Pekingu 2022 (deveta izdaja, objavljena od junija 2021)

februar 2022.

Tekmovalno območje Zhangjiakou/Shougang Grand Platform



Curling

pak

hitrost

drsati

Kratka pot

Hitrostno drsanje

Triki

drsati

alpsko smučanje

Bob

Motorne sani z jeklenim okvirjem

Sanki

Smučarski skoki

Nordijska dva

Tek na smučeh

Deskanje na snegu

biatlon

Freestyle

smučati

Opomba: "*"pomeni, da obstajajo tekmovanja, ki na dan niso finala; številka pomeni, da je na dan ustrezno število finalov;"OC" stojala za otvoritveno slovesnost; "CC" stoji za zaključno slovesnost; "Npr"stojala za umetnostno drsanje show skating. Tekmovanja v deskanju na snegu in smučarskih skokih v prostem slogu potekajo na Shougang Grand Jump v okrožju Shijingshan v Pekingu;"(*)"predstavlja kvalifikacije tekmovanja v deskanju na snegu/prostih smučarskih skokih, številke v oklepaju pa predstavljajo posamezno izvedeno na ta dan. Finale smučarskih skokov na snegu/prosti slog.


Napisala Sicilija 

Whatsapp: 0086 15770844317 

Elektronski naslov: sicily@siboasi.com.cn




Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti