Nezaslišano, Kamerun v sodnikovem dodatku premagal Brazilijo z 1:0, vseeno ostal brez kvalifikacij, Abubakar zadel

04-12-2022

Brazilija je 3. decembra po pekinškem času v zadnjem krogu skupine G svetovnega prvenstva 2022 v Katarju igrala proti Kamerunu. Na koncu je Abu Bakar z golom v sodnikovem dodatku v drugem polčasu dopolnil zgodbo. Kamerun je premagal Brazilijo z 1:0 in prekinil velik pretres. , ker pa je Švicarka dobila še eno tekmo, je ekipa Kameruna vseeno ostala brez kvalifikacij.


Brazilska ekipa je v prvih dveh krogih zmagala dve zaporedni in se že predčasno uvrstila. Dokler so v zadnjem krogu neporaženi, lahko zasedejo prvo mesto, tudi če izgubijo, pa lahko zaklenejo vrh. Zdi se, da to za Brazilijo s petimi zvezdicami za postavo ni težko. Afriška velesila Kamerun je v prvih dveh krogih z enim neodločenim izidom in 1 porazom osvojil le 1 točko in še vedno ohranja upanje na napredovanje, a razmere so relativno težke. Izgubil proti Braziliji, Kamerun bo izpadel.


V prvem polčasu, na začetku, nobena ekipa ni imela dobrih priložnosti za napad, prav tako se je zdelo, da močnejši brazilski ekipi ne uspeva nič. V 13. minuti je Martinez nadaljeval strel z glavo. V 19. minuti je Tulo švignil do vrat in bil blokiran. V 21. minuti se je Fred obrnil in streljal z voleja.


V 28. minuti je brazilska ekipa dosegla prosti strel. V 31. minuti je rumeni karton prejel Fae. V 33. minuti je visoko streljal Alves. V 37. minuti je bil Anthonyju zaplenjen volej z levo nogo. V 4 minutah sodniškega dodatka prvega polčasa je Rodrigo z desno nogo zgrešil vrata. V prvem polčasu sta ekipi dosegli rezultat 0:0.



V drugem polčasu je v 50. minuti rahlo zgrešil Abubakarjev volej z desne noge. V 52. minuti je bil podaljšek Jesusa blokiran. V 53. minuti je Kunde streljal z velike razdalje. V 56. minuti je Militang streljal z voleja in se rešil iz spodnje črte. V 62. minuti je Martinelli streljal do vrat in bil izbit, nato pa je kot menjava za Jesusa vstopil Pedro.


V 72. minuti je Guimaraes streljal z desnico in odletel. V 77. minuti je Nchamu odvzela prilagojen strel od daleč. V 79. minuti je Abu Bakar streljal z desno nogo in bil odbit s spodnje črte. V 88. minuti se je obrnil in z volejem z levo nogo poslal predaleč, a vseeno ni mogel rešiti zadetka. V sodnikovem dodatku je zadel Abubakar in Kamerun je premagal Brazilijo z 1:0. Abubakar je prejel rumeni karton za slavje, dva rumena sta spremenila enega v rdečega in bil izključen.


Nekaj ​​časa po tem se rezultat ni spremenil!


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti