Uradno: 37-letni Ronaldo se je pridružil savdski ekipi Riyadh Victory, podpisal pogodbo do leta 2025

31-12-2022

37-letni Ronaldo se je pridružil savdski ekipi Riyadh Victory.


Uradnik Riyadh Victory je zapisal:"Največji športnik na svetu, uradno pridružen! Predsednik kluba Musli Al-Muammar je z Ronaldom podpisal pogodbo do leta 2025. Ronaldo bo nosil dres s številko 7."


"C Ronaldova slovesnost podpisa pogodbe je bila zaključena v Madridu. Ta transakcija ni le novo poglavje v zgodovini, je vzor vsem športnikom in mladim. Po njegovem prihodu si bomo prizadevali za več zmag za zmago Riada in savdsko gibanje."


"Zgodovina se piše. Ta podpis ne bo samo motiviral našega kluba k večjemu uspehu, ampak tudi našo ligo, našo državo in prihodnje generacije ter navdihnil naše fante in dekleta, da bodo najboljša različica samih sebe. Dobrodošli pri Cristianu Ronaldu v njegovem novem domu!"


———————


V sezoni 22-23 je Riyadh Victory odigral 10 ligaških krogov, s 7 zmagami, 2 remijema in 1 porazom ter začasno na drugem mestu. Riyadh Victory je zadnji krog lige odigral ob 1.30 1. januarja po pekinškem času v gosteh proti Khaliju.


Po prejšnjih poročilih Mingji Romana je Ronaldova letna plača v Riadu blizu 200 milijonov evrov, vključno s poslovnimi transakcijami.



Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti