Brez posebnega zdravljenja! Avstralija reče "ne" teniškim zvezdam, ki pozivajo k spremembam v karantenskih ukrepih

22-01-2021

Po poročanju Reutersa, ker v Avstraliji še en dan ni bilo novih primerov, so avstralske oblasti izjavile, da je treba v hotelu uvesti 14-dnevno obvezno karanteno za tiste, ki pridejo na Australian Open. To je zelo pomembno za zadrževanje nove epidemije kronske pljučnice. .

teniški stroj za trening

Nekateri najboljši svetovni teniški igralci, ki so prišli na tekmovanje, so podvomili v to zahtevo, vključno s številko 1 Novakom Đokovićem. Športniki so predlagali, naj se od zdaj do začetka odprtega prvenstva Avstralije 8. februarja uredijo v izolaciji v rezidenci, opremljeni s teniškim igriščem.


Toda premier Viktorije Daniel Andrews je za medije dejal: "Vsakdo lahko vloži zahtevke, vendar se izolacijski ukrepi zaradi tega ne bodo spremenili. Vedo, kam gredo, in ne bomo zagotovili bližnjic ali posebnega dogovora. "

teniški robot za igranje

Potem ko so trije čarterski leti odprtega prvenstva Avstralije pristali in testirali pozitivno na nov virus krone, je bilo več kot 70 igralcev in njihove spremljevalce nameščenih v hotele v izolacijo. V zvezni državi Victoria so v torek sporočili, da so med karanteno našli štiri nove potrjene primere, vendar prenosa skupnosti niso šteli.


Leta 2020 je Victoria, da bi se borila proti drugemu valu nove kronične epidemije, doživela večmesečno blokado. Guverner Andrews je druga najbolj naseljena država v Avstraliji in se sooča z močnim pritiskom.


V sosednjem Novem Južnem Walesu je hollywoodski igralec Matt Damon po prihodu v Sydney, kraj snemanja nadaljevanja Thor, prejel hotelsko karanteno. Domneva se, da je Matt Damon v Avstralijo prispel z zasebnim letalom in bo 14 dni v karanteni v zavarovani sobi za najem, v tem obdobju pa bo plačeval storitve čiščenja na bolnišnici.


Čeprav je število novih primerov na dan ostalo na nič ali enoštevilčni ravni, je ministrstvo za zdravje izjavilo, da Avstralija verjetno ne bo popolnoma odprla svojih mednarodnih meja leta 2021.


Nakup stroja za teniško žogo ali posel:

Mobilni in WhatsApp: 0086 136 6298 7261


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti