Nobenega domačega sodišča na svetu ni? Prevarna poškodba in streljanje, da bi vnaprej natisnili plakat, ki je zmagal na OP Avstralije

22-02-2021

Nobenega domačega sodišča na svetu ni? Prevarna poškodba in streljanje, da bi vnaprej natisnili plakat, ki je zmagal na OP Avstralije


21. februarja po pekinškem času bo OP Avstralije 2021 odprl finale moškega finala posamezno. Branilec naslova Đoković se bo spopadel z izzivom 4. nosilca Medvedeva. Đoković se veseli nadaljevanja svojega nepremagljivega rekorda v finalu odprtega prvenstva Avstralije in zmage na svojem 18. prvenstvu v karieri, Medvedev pa si bo prizadeval za svoje prvo prvenstvo na Grand Slam turnirju.


De Mey se je končno srečal v finalu, ki je bil najbolj priljubljen konec pred OP Avstralije. Ta vrhunski dvoboj lahko v moškem teniškem svetu razumemo kot boj med starim in novim.

teniški stroj


Z vidika javnega mnenja je Medvedev bolj priljubljen med oboževalci in je dobil več podpore. Številne ljudi skrbi današnja popoldanska odločilna bitka ob 16.30 in želijo videti, kako so Rusi premagali srbskega kralja. Seveda, razen Đokovićevih trdih navijačev.


Resnično se je vredno veseliti, kako bomo priča rojstvu novega teniškega kralja in nepozabnemu trenutku, ki bo razbil stari vzorec zgodovine. Številni dogodki, ki so se zgodili na igrišču in zunaj njega, pa so prinesli veliko negativnega vpliva na prvotno kontroverznega Đokovića.


Najbolj kontroverzna je seveda Đokovićeva poškodba. Ali je bil Đoković poškodovan ali ne, je nerazrešena skrivnost. Đoković je že večkrat pokazal, da "ni bil lažje ranjen", poškodoval pa se je z bombardiranjem izolacijske politike organizacijskega odbora Australian Open. A v kritičnem trenutku igre bo poškodba čudežno izginila. Kako lahko ima živahen in borben duh Đoković na igrišču najmanjšo senco poškodbe?

teniški robot


Ko so bili navijači osupli, si niso mogli kaj, da ne bi zaklicali: "Zajebani", "zaigrani", "prevarant", se je nekdo pošalil: Đokoviču bi morali podeliti oskarja, Hollywood mu dolguje "malega zlatega človeka".


Glede vprašanja poškodbe in nenadnega okrevanja je bil Nadal, ki ima odličen značaj in spretnosti, o tem vprašan, a se je le implicitno spopadel z diplomatskimi pogoji. Toda Nadalov stric ni mogel mirno sedeti, kričati v zraku, izpraševati Đokovićevo goljufivo poškodbo, prevarati nasprotnika in si prislužiti sočutje.


Vendar zvesti Đokovićevi oboževalci tega niso mogli sprejeti in so odgovorili: Vojaki niso naveličani varanja, razumete? Vseeno je, ali je Đoković poškodovan ali ne. Biti nasprotnik na igrišču, odpraviti vmešavanje in ne vplivati ​​na vedenje drugih, je del same igre. Takoj, ko Dejo nekaj reče, boste prizadeti, kar pomeni, da niste dobro opravili miselne konstrukcije in niste dovolj močni! Ne najdete razloga, če izgubite! Osemnajstih Đokovićevih grand slamov se ne naredi ustno, ampak na igrišču. Če lahko, lahko poskusite grand slam in nato hladno spregovorite!

teniški trener


Ravno včeraj, na predvečer finala moških posameznikov, ko še ni znano, kdo lahko zmaga na letošnjem OP Avstralije, Đokovičevi sponzorji komaj čakajo, da objavijo plakat, v katerem čestitajo Đokoviću za zmago na devetem OP Avstralije. Poleg tega je objavil fotografijo praznovanja Đokovića in zapisal: "Čestitke Novaku za zmago na devetem OP Avstralije z rekordom."


To lahko vodijo interesi poslovnežev. Vedo, da je narobe, vendar to storijo zato, da si prislužijo dovolj očesnih zvijač in trikov, v upanju, da bodo "uspešnica", in če me zmerjajo, je tudi neke vrste trženje. Toda tovrstno vedenje pravzaprav škoduje Đokoviću, ki je že na pragu in "vzbuja sovraštvo".


Tako arogantno vedenje je seveda povzročilo tudi veliko nezadovoljstvo uporabnikov interneta. Številni tuji uporabniki so na osebnih družbenih platformah kritizirali sponzorja, češ da gre za poraz vrline. Domači navijači so tudi zmajevali z glavo in izrazili neverjetno, odkrito: Ni čudno, da je bila osebnost Đokovića slabša od Federerja in Nadala. Ljudje so doma kralji sveta, kralj Đokoviča pa nima doma na svetu!

teniški stroj


Kot odgovor na takšno razburjenje, po različnih javnih poročilih Đoković ni izrekel besed in je molčal. Morda se bori za finale in nima časa, da bi zanj skrbel. Ali pa ga sploh ne zanimajo obtožbe javnega mnenja. Zmagovalni plakat je navijati zanj v finalu in premagati tudi nasprotnike. Morda je bil to del psihološke vojne pred tekmo, ki jo je načrtovala DJ-jeva ekipa. Najbolje je posegati v nasprotnika Medvedeva, a ne posegati je tudi najboljša izjava, da mora Đoković zmagati!


Đoković se je morda naučil: bleščeča aura prvaka bo zajela vse polemike. Ker bom osvojil prvenstvo, v čem so težave s temi čipkami pred tekmo in v čem je zločin? Gospodstvo ali najboljša motivacija za Srbe, da gredo naprej!


Čeprav na odprtem prvenstvu Avstralije med Nemčijo in ZDA obstajajo nesoglasja, ima kot največji zvezdnik letošnjega Grand Slama ogromno pravico do govora in občasno pokaže viteško plat.

teniški robot


Ko je Serena po tiskovni konferenci izgubila proti Naomi Osaki in jokala v jok, ji je Dejo poslal javno sporočilo, v katerem je Sereno pohvalil kot eno "največjih športnic vseh časov", ne le teniško zvezdo. Dejo meni, da je bila Serena ob koncu teniške kariere še vedno tako obupana in je nedvomno navdihnil več ljudi. Đoković je tudi pohvalil Sereno: "Ponosen in počaščen sem, da sem v isti dobi. V čast mi je biti priča njeni veličini in izkusiti njeno veličino."


Ko vidim tako tople novice, sem navajen, da v areni vidim "prevladujočo" stran Đokovića. Kdo bi si mislil, da obstaja tako občutljiva, topla in skromna stran Đokovića za sedemmetrskega moškega?

teniški trener


Poglejmo si Naomi Osako po zmagi na prvenstvu, Đoković je takoj poslal blagoslov in jim čestital na osebnih spletnih mestih za družabna omrežja. Jutri popoldan bo zadnja bitka v finalu Australian Open za moške posamezno. Kdo bo osvojil naslov med Druidom in premierjem? V polfinalu je Djo prepletel metulj in upal, da mu bo ta prikupni fantček lahko prinesel srečo!


Iz čestitk Sereni Williams in Da Banu ni težko razbrati, da Đoković brez obotavljanja spodbuja in ploska močne igralke v tenisu.

teniški stroj


V primerjavi z Đokovićevim odmevnostjo in publiciteto je drugi protagonist finala, Medvedev, ohranil slabo oceno. Ve, da še ni čas, da nastopi, čeprav je v sezoni osvojil 20 zaporednih zmag in premagal vrhunske svetovne igralce. Vse dobre desetice. Morda že pozna starodavno kitajsko geslo "Žalostimo in zmagujemo!"


V finalu moških posameznikov na odprtem prvenstvu Avstralije je še nekaj ur. Se lahko spet zaigra drama "ponavljajoče se poškodbe"? Ali German Dating ne bo "razočaran" in bo še enkrat udaril, da bo pokazal nasprotnika? Ali bodo na Medvedeva vplivali ti dejavniki, ali bo imel v srcu kamnitega Budo? Ali bodo metulji, ki so obiskali stadion in Osaki in Dejo spet prinesli srečo ...


Odgovor se bo kmalu razkril, počakajmo tiho!



Če kupujete naš stroj za teniško žogico ali poslujete, 

se obrnite na: Sukiechan Whatsapp: 0086 136 6298 7261


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti