Sledi najboljša nadgradnja strategije -SIBOASI Enterprise VI

26-09-2020


12. septembra je bil uradno izdan popolnoma nov sistem za identifikacijo VI Sboaz in pojavila se je znamka LOGO of Sboaz z novo vizijo. Nadgrajeni sistem Siboasi VI se drži originalne barve znamke, osnovnih simbolov znamke in tona znamke ter upošteva notranje zahteve mednarodne razvojne strategije podjetja, s poudarkom na poudarjanju globalne vizije in strateških poslovnih ciljev podjetja. Med njimi osnovno identifikacijo Siboasi VI sestavljajo logotip LOGO in ime podjetja (v angleščini)

Teniški stroj


Petnajst let za premagovanje trnja in trnja, petnajst let za petje naprej. Trenutno se je Siboasi razvil v celovito podjetje pametne športne skupine z globalno vizijo in mednarodnim slogom. Njegova poslovna področja zajemajo pametno športno opremo (stroj za nogometno žogo, opremo za košarkarsko streljanje, košarkarski stroj, odbojkarski stroj, teniški stroj, badmintonski stroj, badmintonski vadbeni stroj za volane, nizalni stroj, stroj za nizanje loparjev, robot za namizni tenis in drugo opremo za pametno serviranje) pametni Štirje glavni sektorji: športni kompleks, pametni športni kompleks v kampusu in športna platforma za velike podatke. Nekateri izdelki zapolnjujejo tehnične vrzeli v svetovni športni industriji. Je pobudnik Združenja za raziskovanje opreme za trening žoge World League, več kot 110 nacionalnih patentnih tehnologij, nacionalnih visokotehnoloških podjetij,

košarkarski stroj

stroj za badmintonHkrati je podjetje uspešno sodelovalo s strateškimi partnerji, kot so Kitajska teniška zveza, Kitajska zveza za badminton, Košarkarska zveza Guangdong, Sklad Yao, Nogometna šola Evergrande in prevzelo vodilno vlogo v industriji pri sprejemanju ISO, BV, SGS, CE in drugih mednarodnih avtoritativnih certifikatov. Spoaz je lastnik podznamk, kot so Dick, Dingo, Doha in Doha Football Club, Basketball Club, Tennis Club, Badminton Club in več sistemov za trening.


Slogan "Naprej je najboljše" je uporabniška vrednost blagovne znamke, ki jo izvaja Siboasi, in tudi cilj, ki si ga zasledujemo, da uporabnikom omogočimo močnejšo izkušnjo izdelkov. Spodnji stavek prikazuje močno moč Siboasija. Novi LOGO ima močnejšo stopnjo prepoznavnosti in lahko izraža konotacijo in moč znamke. Celotna slika VI je zasnovana v navpični različici, prikazuje preprost slog in tvori trden trikotnik kot celoto. Izpostavlja tudi močno celovito moč podjetja in številnim uporabnikom zagotavlja zanesljive izdelke za športno opremo. Rdeča korporativna standardna barva LOGO je svetla in impresivna, tako kot športna strast in športna vednost, da se nikoli ne predate, kar daje ljudem pozitiven in energičen občutek.




Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti