v prodaji nov siboasi otroški košarkaški smešni igralni stroj

22-12-2020

Koncept plodnosti po 90. letih: dokler en otrok kupuje to igračo samo za otroka


V zadnjem času je košarka postala internetna slava in je hitro postala priljubljena po vsej mreži. Ta košarka je prilagojena košarka s košarkarskim strojem "Zrasel sem višji". Mnogi veterani niso preveč jasni, veliko je lepih košarkarskih žog, zakaj je to samo to?

otroški stroj za igranje košarke

Samo postavite vprašanje, gre za košarkarsko številko 4, posebej zasnovano za otroke, stare od 3 do 12 let, ki gojijo poklicne interese! Trenutno je najpogostejši košarkarski model, ki ga pri nas uporabljajo otroci, žoga številka 4. Zakaj se žoga št. 4 namesto žoge št. 5 pogosto uporablja pri mlajših srednješolcih?


Teža krogle št. 5 je približno 500 gramov, v primerjavi s približno 300 grami žoge št. 4, ki je očitno veliko lažja. V primerjavi z nogometom ima košarka večjo natančnost prenosa, visoka pa je tudi stopnja napak med podajami. Če je teža žoge pretežka, lahko povečana sila žoge povzroči nesreče. Prednost majhne teže žoge 4 bo zelo očitna, kar lahko otroka dobro zaščiti.

otroška oprema za trening košarke

Koncept plodnosti po 90. letih: dokler en otrok kupuje to igračo samo za otroka

V smislu novega leta to ni košarka, ampak blagoslov za otroke, zdravje za družino in srečno darilo za sorodnike in prijatelje. Uspešna košarka je tako kot uspešne luči ugodna in polna vzdušja, ki osrečuje ljudi na prvi pogled!


Najpomembnejše je tukaj. Vsaka od teh košarkarskih žog ima zmagovalno kodo. Na vsakih sto košarkarskih žog lahko narišete enega izmed edinih domačih in svetovnih omejenih nalogov Siboasi otroški košarkarski stroj za otroke iz serije Demi. Da, prav ste prebrali, gre za omejeno izdajo Siboasi serije "Zrasel sem se" za otroško opremo za trening košarke v vrednosti 2.000 juanov, polno kitajske rdeče barve, ki ustreza tej prilagojeni košarki.

otroški košarkarski stroj

Koncept plodnosti po 90. letih: dokler en otrok kupuje to igračo samo za otroka

Kaj je najboljše darilo za otroke, mlečni piškoti in čokolade, telefoni za video igre vau haha, nobeden od njih. Sodobno materialno življenje je v veliki meri zadovoljilo potrebe otrok po običajnih zmožnostih in preudarni starši bodo razmislili o prihodnosti svojih otrok, kako povečati svojo rast, ko njihova telesa najbolj potrebujejo razvoj. Hkrati je najpomembneje, da se imamo lepo "rasti, uganke, zdravja in sreče"!

otroški stroj za igranje košarke


Za nakup se obrnite na: whatsapp: 008613662987261 




Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti