Skoraj 100 medijev hiti s poročanjem! Spoasov "Inteligentni vadbeni sistem Football 4.0" blesti na razstavi Expo

28-09-2022

Prva kitajska mednarodna razstava potrošniškega blaga, ki je pritegnila veliko pozornosti, se je uspešno zaključila 10. maja! Cilj Consumer Expo je zgraditi mednarodno razstavno platformo potrošniških butikov. Že ob prvi izvedbi je pritegnil pozornost širokega kroga razstavljavcev in potrošnikov. Tudi po koncu razstave bi bila še vedno priljubljena.


Nogometni trening črne tehnologije - SIBOASI"Football 4.0 Inteligentni vadbeni sistem"osupljivo nastopil na tem Consumer Expo. SIBOASIin Taishan Sports sta sklenila strateško sodelovanje in se prvič predstavila na Hainan International Consumer Expo 2021 pod dvojnima blagovnima znamkama"SIBOASI & Taishan".Več kot 80 novičarskih enot in medijev, vključno z integriranim kanalom CCTV Chaowen Tianxia), CCTV News, People's Daily, Guangming Daily, English Global, tiskovno agencijo Xinhua, Toutiao in Baidu Live.

Priljubljenost"Football 4.0 Inteligentni vadbeni sistem"kaže, da ima trg inteligentnih športov široke možnosti in da inteligentni športi kažejo močan razvojni trend, ki ga ljudje vedno bolj iščejo in ga imajo radi.

"Football 4.0 Inteligentni vadbeni sistem"je celovit vadbeni sistem, zasnovan posebej za nogometaše in vključuje različne treninge nogometnih tekmovalnih veščin. Inteligentno usposabljanje je vrhunska tehnologija, ki združuje strokovnost in zabavo. Je skrivno orožje za negovanje nogometnih interesov mladih, privabljanje več ljudi k aktivnemu sodelovanju v nogometnih športih in izboljšanje nogometnih veščin igralcev.

Prvi na svetuSIBOASI football 4.0 inteligentni športni sistem


Kot znana blagovna znamkainteligentna oprema za usposabljanjena Kitajskem SPOAS ni nikoli pozabil velikega poslanstva prinašanja zdravja in sreče vsem ljudem. V 16 letih razvoja je bil SPOAS predan raziskavam in razvoju, ki lahko zadovoljijo vse večje raznolike športne in fitnes potrebe ljudi. z"Internet stvari + šport + tehnologija + izkušnje + storitve"kot jedro gre v korak s časom in ustvarja"Izdelano na Kitajskem"v industriji športne opreme na podlagi"Izdelano na Kitajskem".













Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti