"NBA" je nezadovoljen s predstavo Gasola, Lakers je videti nov center

13-03-2021

košarkarska oprema

Kar zadeva trenutne razmere, država Gasol ne more zadovoljiti Lakersov. (Uradna slika NBA) V zadnjem času je notranjost Los Angeles Lakers videti razmeroma prazna. Ekipa ni zelo zadovoljna z nastopom glavnega centra Gasola mlajšega. Trenutno Lakersi aktivno iščejo mogočnega velikana.


Po poročilih so bili Lakersi razočarani nad predstavo Xiaojie. Viri so razkrili, da Lakersi na trgu iščejo velikega igralca, predvsem zato, ker uspešnost Marca Gasola ni tako dobra, kot so upali. "Ker so Lakersi branilci naslova, vsa druga moštva pa si zaželijo svoje krone, ni nikoli slaba ideja, da jih okrepijo. Najprej želijo preveriti, ali gre za trgovanja ali odkupe." Insider je razkril.


Za zdaj lahko Lakersi zasledujejo velikega človeka Aldridgea, ki se je odločil za prekinitev s Spursi. Lakersi opazujejo položaj Aldridgea s Spursi. Seveda se lahko slednji vrnejo v Trail Blazers. Njegov odnos s Portlandom je bil popravljen.


Hkrati so Lakersi napovedali podpis centra Damiana Jonesa z drugo 10-dnevno pogodbo, s katero bodo še naprej zapolnili svoje prosto mesto.


Vendar je Jones le "gasilec", ki ne more doseči stabilne proizvodnje. Med tremi tekmami v imenu Lakersov je v povprečju dosegal 10,3 minute na tekmo in prispeval le 4,0 točke, 1,7 skoka in 1,3 blokade na tekmo.


Glavni center Lakersov, Gasol, se v tej sezoni ni odrezal dobro. Na tekmo ima povprečno 20,1 minute, v povprečju doseže 4,8 točke, 4,1 skoka in 2,0 podaje.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti