NBA: Dajte mi 125 milijonov dolarjev in ostal bom

09-07-2021

Kjer je Dinwiddie kot velika riba na trgu prostih agentov med sezono, je pritegnil veliko pozornosti. Rekel je, da če ekipa lahko sklene petletno pogodbo v višini 125 milijonov dolarjev, lahko ostane. 

basketball equipment

Ali bo lahko Dinwiddie ta dres oblekel v naslednji sezoni, je odvisno od iskrenosti Netsa.


Dinwiddie je rekla: "Vsi navijači menijo, da odkar sem odstopil od pogodbe, bom zagotovo zapustil Netse. Toda pobuda je dejansko v rokah Netsa. Ali veš? Od naslednje pogodbe lahko dobim največ. 196 milijonov dolarjev v petih letih. Ampak ne rečem, da sem toliko vreden. Vendar mreže lahko počnejo stvari, ki jih druge ekipe ne morejo. Če bo uprava Netsa sedela za pogajalsko mizo in mi dala petletno podaljšanje pogodbe za 125 milijonov dolarjev, potem bom verjetno ostal pri Netsu. Če pa mi lahko tri leta dajo samo 60 milijonov dolarjev, lahko to ceno dobim v kateri koli ekipi." 

basketball shooting machine

Kot drugi krog leta 2014, ko je postal prvovrstni čuvaj, je Dinwiddie tudi navdihujoč brat v protinapadu v ligi. V prvih dveh sezonah kariere je Dinwiddie v Detroit Pistons igral povprečno in ni dobil preveč priložnosti. Po prehodu na Netse pa je bil Dinwiddie ponovno uporabljen in uspešno protinapad. Še posebej v sezoni 2019 ~ 2020 je kljub Irvingovi poškodbi Dinwiddie stopil naprej in vodil ekipo ter v povprečju dosegal 20,6 točke, 3,5 skoka in 6,8 podaje na tekmo.

basketball machine

Vendar je Dinwiddie v tej sezoni znova utrpel hudo poškodbo sprednje križne vezi desnega kolena in mu je bil povrnjen za sezono, ko je odigral le 3 tekme. Kljub hudi poškodbi je Dinwiddie še vedno precej samozavesten vase. Za sezono 2021–2022 se je odločil, da bo izstopil iz 12,3 milijona ameriških dolarjev in postal prosti igralec. Po mnenju Dinwiddieja je najmočnejši stražar na trgu prostih agencij to poletje - a bi Netsi to videli? To ni znano


Če vas zanima nakup stroj za trening košarke , prosimo, ne oklevajte in se obrnite na nas, da citiramo: 




Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti