Najboljši šesti mož preteklosti "NBA": Po trgovanju se bom upokojil!

06-03-2021

Ko je slekel ta dres, je bil trenutek, ko je končal kariero. (Uradna slika NBA) Stražar Clippersov Louis Williamson (Lu Wei) je dejal, da se bo, če ga bo ekipa želela zamenjati, odločil za upokojitev.

košarkarska oprema

Danes je Lu Wei razkril svoje osebno družabno omrežje in objavil sliko svojega sina z besedilom, ki se je glasilo: "Povejte mojemu sinu, naj nikomur ne zaupa, vključno z lastno senco. Ne sledite množici ali celo čakite na čakalno vrsto za večerjo. Hahahaha . " Nekateri uporabniki interneta so pod to objavo odgovorili: "Ali veste, da vas bodo kmalu zamenjali?" Lu Wei je odgovoril: "Clippers bodo moja zadnja postaja v preganjanju prvenstva. Po trgovanju sem se pripravljen upokojiti."


Doslej je v tej sezoni Lu Wei v povprečju dosegal 12,4 točke, 2,3 skoka in 3,7 podaje na tekmo, streljal je 42,1% s terena in 39,6% iz dosega treh točk.


Ključna beseda kariere Lu Weija je "Najboljši šesti človek" in to nagrado je osvojil trikrat. Tik pred začetkom te sezone je bil zvest klubu. Povedal je, da mu je pridružitev Clippersu prinesel "drugo pomlad" in upa, da bo kariero končal v Clippersih.


Letos je Lu Wei tretja sezona s Clippersi. Nekoč je dejal: "V nekem trenutku sem mislil, da se bo moja kariera končala, toda Clippers in drugi soigralci so mi dali še en pogled. Pomlad mi je dala zaupanje za nadaljevanje kariere. Najboljši čas v karieri sem preživel s kliperji. "


Povedal je še, da po izteku veljavne pogodbe ne želi igrati za druge ekipe. Zadnja je bila triletna pogodba v višini 24 milijonov dolarjev, ki jo je februarja 2018 podpisal s Clippersi z letno plačo v višini 8 milijonov dolarjev. Zdaj, ko pogodba poteče, je morda res utrujen.



Za poslovanje ali nakup košarkarskega treninga,

se obrnite na: SukieChan

Whatsapp: 0086 136 6298 7261 





Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti