Nacionalna obnova perja! Li Yongbo je prevzel nov položaj in njegov dohodek je bil razkrit. Pričakuje se, da bo kazalec pobral Lin Dan

26-04-2022

Ko gre za Li Yongbo in Lin Dan, verjamem, da številni oboževalci niso tujci. Vsi so zelo dobro narodno perje. Prijatelji, ki pogosto gledajo nogomet, vedo, da brez Li Yongboja Lin Dan ne bi dosegel tega, kar je zdaj. Brez Lin Dana Li Yongbo ne bi dosegel tega, kar je zdaj. Oba sta res tako učitelja kot očeta. Li Yongbo ima prednost za Lin Dan. Brez pretiravanja rečemo, da je Lin Dan dobil zeleno luč, kot je ljubezen med Lin Danom in Xie Xingfang, kot je Lin Dan, ki podpiše osebno blagovno znamko, da bo letel solo.



Če pogledam nazaj na 20-letno trenersko kariero Li Yongboja pri Guoyu, je ponekod tudi sporov, sodeč po doseženih rezultatih, je uspešen. Li Yongbojev vrat je lahko pokrit s 5 zlatimi medaljami. Resnično se želim zahvaliti Lin Dan. Navijačem je predstavil veliko čudovitih iger, bil pa je tudi najbolj veličasten trenutek kitajskega badmintona.



Po drugi strani pa lahko rečemo, da gre za trenutni Guoyu navzdol. Nedavno je Zhang Jun, vodja kitajske badmintonske zveze, v intervjuju dejal: Guoyu je izgubil svojo prejšnjo prevlado. Zakaj Guoyu ni tako dominanten kot prej? Po eni strani so krivi igralci. Po drugi strani pa še nikoli ni bilo trenerja, kot je Li Yongbo. Čeprav je Li Yongbo močan, egoističen in enakomeren"aroganten", je v lastnem poslu dosegel vrhunec. Ignorira oči sveta. Trdo se je boril in na koncu osvojil zlato medaljo.



Verjamem, da so številni oboževalci videli tudi, da se Guoyu tudi močno trudi, da bi poustvarjal slavo preteklosti. Na primer, predhodno odprto zaposlovanje trenerjev, zaposlovanje talentov ni oklevalo pri najemanju korejskih trenerjev. Številni oboževalci upajo, da bo Li Yongbo spet lahko treniral, in upajo, da bo tudi Super Dan pobral poudarek. Na razočaranje navijačev na koncu niso videli imen obeh oseb.




Za današnji državni badminton lahko rečemo, da je v težkem obdobju, s kadrovskimi napakami in pomanjkanjem dobrih trenerjev. Ali ne vidijo, da sta Li Yongbo in Lin Dan profesionalca za badminton? kaj so naredili? Navijačem, ki so pogosto pozorni na oba, ni težko ugotoviti, da čeprav še nista vstopila v državni badminton, se za kitajski badminton še vedno trudita z osebno močjo.



Ker je Li Yongbo zapustil trenerski štab Guoyuja, je jasno vedel, da če želi Guoyu biti briljanten, mora biti več dobrih sadik, kot je Lin Dan. Tako je Li Yongbo ustanovil klub za badminton, kar je lahko zelo dobro za Li Yongboja za promocijo badmintona, naj bo več otrok všeč badminton in da navadnim otrokom možnost, da izberejo dobre sadike in pošljejo talente v državo.



Nedavno je Li Yongbo prevzel nov položaj. Iz prejšnjega statusa skrbništva kluba je uradno stopil na mesto izvršnega predsednika uprave. Z ustanovitvijo številnih klubov so se izpostavili tudi prihodki Li Yongboja. Brez pretiravanja lahko rečemo, da zasluži veliko več kot treniranje v reprezentanci.



Ko so videli, da njegov mentor Li Yongbo prispeva k Guoyu, so številni oboževalci Lina pozvali, naj ne molči, ampak naj prevzame kazalec. Pred kratkim je bilo razkrito tudi, da bo Li Zongwei prišel kot trener. Številni navijači razpravljajo tudi o tem, ali bo Lin Dan prišel kot trener? Oboževalci, ki pogosto spremljajo Lin Dana, vedo, da je Lin Dan ustanovil tudi svoj klub za badminton in sledil svojemu učitelju, da bi gojil talente za badminton.



Toda Lin Dan je še vedno mlajši od Li Yongboja. Mnogi navijači menijo, da bi moral priti kot trener. Super Dan lahko dobi toliko priznanj za badminton. Njegov talent za badminton in razumevanje badmintona bo zagotovo presegel običajne ljudi. Skupaj z njegovim edinstvenim temperamentom ni pretirano reči, da je možno, da bo postal naslednji Li Yongbo, kajne?



Napisala Sicilija

Whatsapp: 0086 15770844317 


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti