Nadal je napovedal umik iz Wimbledona in olimpijskih iger:

18-06-2021

Nadal je napovedal umik iz Wimbledona in olimpijskih iger: 

da bi podaljšal svojo teniško kariero 

tennis machine


Nadal je 17. junija po pekinškem času prek svojih družbenih omrežij sporočil, da se bo umaknil z olimpijskih iger v Wimbledonu in Tokiu leta 2021. 


Nadalina izjava o upokojitvi se je glasila: Pozdravljeni vsi, sporočam vam, da sem se odločila, da ne bom sodelovala na letošnjih olimpijskih igrah v Wimbledonu in Tokiu. 

tennis equipment

Zapustiti igro ni nikoli lahka odločitev, a po poslušanju reakcije telesa in pogajanjih z ekipo začutimo, da je to pravilna odločitev, saj je naš cilj podaljšati športno kariero in se na najvišji ravni srečno uživati Pokažite se za sodelovanje v tekmovanju, po najboljših močeh se borite za svojo kariero in osebne cilje. 


Ker je letos med OP Francije in Wimbledonom le dva tedna, si moje telo ni lahko opomoglo, še posebej, ker sem pravkar preživel ogromno sezono na igriščih. V zadnjih dveh mesecih sem se zelo potrudil in zdaj sem se odločil za upokojitev. Osredotočiti se je na svoje srednjeročne in dolgoročne cilje. 


V tej fazi mi je najpomembneje, da podaljšam svojo teniško kariero in še naprej počnem tisto, kar me veseli, torej še naprej tekmujem na visoki ravni. Želim poslati posebno sporočilo oboževalcem po vsem svetu, zlasti oboževalcem v Združenem kraljestvu in na Japonskem. 

tennis training equipment

Olimpijske igre so bile vedno zelo pomembne za mojo kariero. Je tudi prva izbira za športnike in navijače. Najdem vsak dogodek Športniki želijo doživeti vsaj eno olimpijsko izkušnjo. Osebno sem imel priložnost trikrat sodelovati na olimpijskih igrah in imel sem srečo, da sem bil zastavonoša španske delegacije.

tennis machine


Stroj za vadbo teniške žoge Siboasi je dobro za teniške igralce za učenje, trening itd., če jih zanima nakup ali poslovanje: prosimo, obrnite se nazaj: sukie@siboasi.com.cn Whatsapp: 0086 136 6298 7261


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti