Messi se vrača k odprtim vsebinam treninga

18-11-2022

   Zvezdnik Paris Saint-Germaina Lionel Messi se je zapletel v manjši prepir z argentinskim soigralcem Rodrigom De Paulom, ko sta se šalila na ta račun na treningu. Posnetek, ki je zaokrožil po družbenih omrežjih, je bil posnet med zborom reprezentance v Miamiju, ko se ta pripravlja na prijateljsko tekmo proti Hondurasu v petek zvečer.

 

    Messija in De Paula je bilo mogoče videti, kako sta se žalila, preden je situacija eskalirala, pri čemer je bil prisiljen posredovati Messijev soigralec pri Paris Saint-Germainu Leandro Paredes.


    DePaul je argentinsko številko 10 vprašal: 'Si neumen, Leo? Preden je soigralca rahlo klofnil.

Takrat je vskočil Paredes in odvlekel DePaula. Kljub rahlo nasprotovalnemu obnašanju je bilo tri igralce videti dobre volje in se smejati dogodku.


 


    Dvojec je razvil močan odnos, odkar je bil DePaul leta 2018 imenovan v reprezentanco, in sta oba del ekipe, ki je zmagala na Copi America 2021.


    Stran Lionela Scalonija bo nocoj na stadionu Hard Rock v Miamiju igrala s Hondurasom na prijateljski tekmi, nato pa se bo naslednjo sredo pomerila z Jamajko.

 


    Tekma bo njihova predzadnja tekma pred svetovnim prvenstvom, ki se bo začelo novembra, teden dni pred tem pa bo ekipa igrala tudi z Združenimi arabskimi emirati. Argentina je v skupini C in se letos v Katarju pomeri z Mehiko, Poljsko in Savdsko Arabijo.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti