Messi Cristiano Ronaldo igra v ligi prvakov, Manchester City bi lahko kritiziral Veliki Pariz, razburjen bo Manchester United

28-09-2021

Ta teden bo UEFA Liga prvakov v drugem krogu tekme. Med njimi bo 29. septembra ob 3. uri zjutraj, po pekinškem času, Veliki Pariz doma igral z Manchester Cityjem. Messi je pravočasno opomogel in lahko ujame fokus igre, narazen pa je 24 ur. Nato se je Manchester United doma spopadel tudi z Villarrealom. Ekipi sta se srečali v finalu lige Europa pred nekaj meseci, Huang Qian pa se je nasmejal zadnji.


UEFA Champions League

Annual football game

Messi zaradi poškodbe kolenskega sklepa ni igral 2 zaporedna kroga lige 1. Na srečo je Paris pred tekmo lige prvakov končno potrdil, da si je Messi opomogel po poškodbi. Ko je tistega leta treniral Barcelono, lahko Guardiolo imenujemo Messijev mentor, pod njim je argentinski superzvezdnik dosegel svoj vrhunec. Zdaj, ko se mojster in učenec spet srečata, bo Gua Shuai zelo verjetno Messiju dal kritiko.


football news

Nobenega dvoma ni, da ima trenutni Grand Paris najrazkošnejšo postavo v Evropi, vendar so na igrišču odigrali največ polovico. Med njimi je Messi doslej dosegel 0 golov, Mbappe in Neymar pa nista našla najboljše forme. Kako je te tri ljudi združil v eno, si je Pochettino zlomil možgane in se ni mogel spomniti protiukrepa.

UEFA Champions League

V primeru, da z Manchester Cityjem ne dosega najboljših pogojev, ima Paris nedvomno nesrečo. Čeprav v letošnji sezoni niso uspeli predstaviti najboljšega napadalca, zaradi česar je postava Manchester Cityja postala očitna pomanjkljivost, ima Guashuaijeva ekipa še vedno najboljše sposobnosti ravnanja z žogo. Tudi prvaku lige prvakov Chelseaju ne preostane drugega, kot da vzame Manchester City doma. Na koncu 0-1 izgubi nasprotnika. Očitno je, da dokler ima Gua Shuai svojo ekipo za predstavo minuli konec tedna, ima to veliko priložnost za kritiko v Parizu na gostovanju.

Annual football game

Messi je v ligi prvakov štirikrat pred srečanjem z ekipo, ki jo vodi Guarana, štirikrat poslal 2 podaji in 2 podaji, zdaj pa so se razmere spremenile in razmere so bile zelo drugačne. Messi je takrat imel sistem, ki mu ustreza, in je na vrhuncu. Zdaj trpi v Parizu in si je pravkar opomogel od poškodbe. Tudi če bi Messi lahko igral, se bojim, da bo težko dobro nastopal. Če ritem igre v celoti nadzoruje Manchester City, se bo Messi težko dotaknil žoge, kaj šele dosegel gol. Manchester City je zdaj v polnem zamahu in kadar koli je mogoče Messiju in Parizu prirediti katastrofalen poraz na gostovanju.


football news

Predvidljivo je, da se bosta Messi in Paris v naslednjem krogu lige prvakov soočila z velikimi težavami, Ronaldo in Manchester United pa nista izjema. Ob 3. uri zjutraj 30. septembra po pekinškem času bo Manchester United na Old Traffordu igral z Villarrealom. V tej igri se lahko Manchester United kadar koli razburja.


UEFA Champions League

V primerjavi s finalom lige Europa pred nekaj meseci je imel tokrat Manchester United več Ronalda, Sancha in Varaneja, moč ekipe pa se je povečala. Na žalost se njihova najbolj kritična povezava ni spremenila, torej trener ali trener. Ulskja. V tej sezoni je norveški maršal še enkrat dokazal, da ni primeren kandidat za trenerja Manchester Uniteda. V zadnjih 4 tekmah je Manchester United izgubil 3 tekme, največ težav pa ima Suo Shuai.


Še posebej prejšnji konec tedna proti Villi doma je Greenwood videl valove na igrišču, zato je bil Shuai ravnodušen. Bil je kot lesena skulptura, ki je sedel ob strani in gledal predstavo Aokija. Če preidete na drugega trenerja, se bojim, da bi Greenwooda zamenjali. Zamenjal, Manchester United pa bi lahko razjezili tudi nasprotniki.


Annual football game

Za razliko od Solskjaerja je Emery vsekakor stara lisica. Zasedbo zna prilagoditi glede na razmere na igrišču. V prejšnjem finalu lige Europa se je Manchester United naučil svojih sposobnosti. V La Ligi je minuli konec tedna Villarreal gostoval proti Real Madridu. Ustvarili so celo več priložnosti kot domači. Če Courtois ne bi igral pogumno, bi Huang Qian lahko celo poslal Realu prvi poraz v sezoni.

football news

Doslej v tej sezoni je Villarreal remiziral s Chelseajem v evropskem superpokalu (dve ekipi 1-1 v 90 minutah), La Liga v gosteh 2-2 in 0-0 z Atleticom iz Madrida in Real Madridom. Jasno je, da njihova moč in ni tako šibka, kot si je predstavljala. Na papirju je Villarreal res slabši od Manchester Uniteda, toda če obstaja razlika med obema stranema, boste vedeli, če ste igrali. Še več, Huang Qian ima tudi trenerja, ki je veliko boljši od Suo Shuai, ki ima lahko v kritičnih trenutkih odločilno vlogo.

UEFA Champions League

Po tem, ko so dobili Cristiana Ronalda, mnogi mislijo, da je čas, da Manchester United osvoji naslov prvaka, a dokler je v enem dnevu So Shuai, jim je težko doseči ta cilj. V ključnih tekmah ima torej Shuai razočarajoče težave, nikoli ne pusti navijačev, verjamem, da naslednja liga prvakov ne bo izjema, ko Manchester United ne bo dobil niti točke!


Napisala Sicilija

Whatsapp: 0086 157708344317

Wechat: 157708344317

Elektronski naslov: Sicily@siboasi.com.cn

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti