Spoznajte se v Xiamenu! Siboasi bo na 79. razstavi Kitajske izobraževalne opreme

23-04-2021

Kmalu se bo odprla 79. razstava kitajske izobraževalne opreme. Vsi glavni razstavljavci se skrbno pripravljajo na udeležbo na tem industrijskem dogodku. Siboasi se aktivno pripravlja tudi na pametno opremo za tenis 4015, opremo za pametni badminton 4025, tenis v treh delih. Serija inteligentne športne opreme za košarko je pripravljena na predstavitev in bo predstavljena na tej razstavi.

tennis machine

Kitajska razstava izobraževalne opreme je znana kot lopatica izobraževalnega trga. To je mednarodna platforma za izmenjavo, ki zbira napredno izobraževalno opremo, se osredotoča na najsodobnejše izobraževalne koncepte in predstavlja najnovejše izobraževalne dosežke. Tokrat je bil Siboasi povabljen k sodelovanju na razstavi in ​​odprt z novimi izdelki "Tehnologija + šport" Nova vizija športne vzgoje.

basketball shooting machine

Kot vodilna blagovna znamka na področju pametne športne opreme se je Siboasi zavzel za uporabo več scenarijev pametne športne opreme in si aktivno prizadeva za integracijo z izobraževanjem v procesu razvoja izdelkov. Leta 2020 so bila pametna oprema za tenis Siboasi in oprema za badminton izbrana v »Katalog konfiguracije učnih naprav za splošno in srednjo šolo v Šanghaju«, kar pametni tehnologiji omogoča vstop v športno učilnico in vodi nov model športne vzgoje. Leta 2021 bo Siboasi po letih tehnoloških padavin, razmišljanja v industriji in industrijskih spoznanj predstavil novo izobraževalno blagovno znamko - "Inteligentna fizična lepota", katere osnovna dejavnost je športna vzgoja predšolskih otrok in športna vzgoja v kampusu ter inteligentna tehnologija za spodbujati reformo telesne vzgoje,

tennis training equipment

Pametni stroj za streljanje teniške žogice, pameten oprema za trening badmintonain pametno košarkarski strelski stroj razstavljeni tokrat uporabljajo najnovejšo inteligentno tehnologijo. Glede na telesno pripravljenost mladih in potrebe po poučevanju v šoli so bili izdelki še dodatno optimizirani, kar je odlično pomožno sredstvo za šolsko športno vzgojo. opremo. Takrat bo Siboasi na razstavnem prostoru predstavil zmogljive funkcije izdelka, ki bodo občinstvu zagotovo naredile vredno potovanje.

tennis machine

To je največji obračun v industriji
To je globok trk tehnoloških inovacij
Utrditi konsenz v industriji in raziskati novo prihodnost reforme izobraževanja
Združevanje korporacijske moči za pomoč kitajskim sanjam, da postane močna športna država

23. do 25. aprila
Siboasi vas sprejme v Xiamenu
Tu smo ali tam smo

basketball shooting machine


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti