Liga prvakov Manchester Uniteda je izgubila proti mladim, Ronaldo je ekipi dosegel gol

15-09-2021

15. septembra zjutraj, po pekinškem času, se je uradno začel prvi krog skupinskega dela lige prvakov 2021-22 UEFA 2021-22. Ena od iger, za katero se je sprva zdelo, da je enostranska, je razbila velikega razburjenja-Manchester United 1: 2. Po vrnitvi v Manchester United je pričakovani Cristiano Ronaldo začel prvo tekmo UEFA lige prvakov. Izpolnil je pričakovanja in ekipi dosegel gol, a je ekipa vseeno izgubila igro.


Cristiano Ronaldo je kot igralec z največ zadetki v ligi prvakov UEFA (134 golov) odigral veliko vlogo v ligi prvakov. Ne, v 12. minuti prve tekme UEFA lige prvakov po vrnitvi v novo moštvo Manchester Uniteda: B Fee močno poda žogo zunaj nagiba, Cristiano Ronaldo teče duhovito, strelja skozi vratarja mlade ekipe in prispeva k ekipa.


football team


Poleg tega je v 24. minuti igre dobro priložnost za zadetek uvedel tudi Ronaldo. Ko je Ronaldo prejel podajo od soigralcev, je v kazenskem prostoru močno streljal. Vratar je rešil spodnjo črto.


Prelomnica igre se je zgodila v 35. minuti: boj Wana Bissake je bil prevelik in je stopil nasprotniku na prste. Sodnik je dal rdeči karton. Wan Bissaka je bil izključen, Manchester United pa je igral z 10 igralci. Od takrat je postal zelo konzervativen.


manchester


Pasivni Manchester United je v 65. minuti dokončno izgubil gol: V vratnem prostoru je Ngamaleu zadel za izenačenje rezultata. V 72. minuti je trener povsem obrambno zamenjal strelska junaka Cristiana Ronalda in B Feeja, ki je želel tekmo končati z neodločenim izidom.


Igra je nemočno vstopila v časovno obdobje prekinitve. V 94. minuti: Lingard je vrnil napako. Mladi igralec Shibacheu je izkoristil priložnost, da se sam sreča z vratarjem in premagal Manchester United.


Cristiano Ronaldo


Ekipa je bila obrnjena in Cristiano Ronaldo je bil nemočen pred igriščem, a število golov, ki jih je v ligi prvakov dosegel Cristiano Ronaldo, se še vedno nadaljuje. Naslednja tekma je še vedno zelo razburljiva.


Sicilija Wong

Whatsapp: 0086 15770844317

Elektronski naslov: Sicily@siboasi.com.cn

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti