Sestavite se s 300 milijoni Američanov? Francoski mediji so sporočili, da igralci lige NBA ne bodo skočili v vrsto po novo kronsko cepivo

26-12-2020

Sestavite se s 300 milijoni Američanov? Francoski mediji so sporočili, da igralci lige NBA ne bodo skočili v vrsto po novo kronsko cepivo


Reference News Network Samaranch Sports Channel je poročal 25. decembra. Glede na poročilo agencije France-Presse 21. decembra je predsednik NBA Xiao Hua zagotovil, da igralci ne bodo skočili v vrsto po novo kronsko cepivo. Sezona 2020-2021 se začne v torek.


V konferenčnem klicu je izjavil: "Nikoli ne bomo skočili v vrsto. Počakali bomo, da bomo prišli na vrsto za cepljenje." Vse je opozoril, da "morata zvezna vlada in države cepiti več kot 300 milijonov ljudi (vsaka oseba potrebuje dva odmerka).), To je izjemno logistično delo".


Dejal je tudi: "Upam, da bodo naši člani lige NBA pripravljeni na cepljenje, če bomo edini." Menil je, da lahko pride do oklevanja ali celo zavrnitve cepljenja.


Na tekmi Brooklyn Nets proti Golden State Warriors 22. igralca Netsa Durant in Irving sta poskušala ukrasti. (Reuters)

stroj za košarkarsko streljanje

Dodal je: "Upamo, da bomo sodelovali v oglaševalskih kampanjah, ki jih je javni sektor spodbujal k cepljenju."


Tekme lige NBA, ki jih je prizadela divja nova kronska epidemija, so bile v lanski sezoni prekinjene za 4 mesece in se končno končale na zaprtem stadionu v Disneylandu na Floridi. V novi sezoni se v torek začne 72 tekem, ekipa pa bo igrala doma in v gosteh.


Xiao Hua je pojasnil: "Velikokrat so me vprašali:" Zaradi takšne epidemije, zakaj začenjate to sezono zdaj? ", Moj kratek odgovor je, da smo higienske in varnostne ukrepe oblikovali po posvetovanju z sindikatom igralcev in medicinski strokovnjaki. Zaradi varnostnih predpisov se počutimo olajšane. "


V naslednjih nekaj mesecih bodo morale ekipe večkrat oditi v druge kraje. V tej fazi je bilo odobrenih 6 prizorišč, ki lahko sprejmejo omejeno število gledalcev. Lokalno zdravstveno ministrstvo je za praznih iger zahtevalo še 24 prizorišč.


Po poročilu je tveganje, da bodo igralci in osebje izpostavljeni virusu, resnično, zlasti ker se epidemija v ZDA povečuje z izjemno hitrostjo.


Toda Xiao Hua pričakuje, da nova sezona ne bo mirna. Povedal je: "Trdno verjamemo, da bomo šli skozi celo sezono. Če nismo prepričani, te sezone ne bomo začeli. Vemo pa, da bo na poti veliko ovir. Tako smo objavili le urnik za v prvi polovici nove sezone (do 4. marca), ker bomo morda morali igro prestaviti. " (Zbirka / Zhao Kexin)


Podjetje košarkarskih strelskih strojev: 

M & Whatsapp: 008613662987261

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti