Voditelji občinske vlade Lanzhouja so obiskali Siboasi, da bi razpravljali o novem modelu razvoja pametne športne industrije

17-03-2023

Ali se lahko industrija pametnega športa razvije v več oblikah na podlagi lastnih virov in združevanja prednosti več strank. 13. marca so voditelji občinske vlade Lanzhou in občinskega urada za gospodarsko sodelovanje novega okrožja obiskali Siboas zaradi preiskave in raziskave. Obe strani sta opravili poglobljene in podrobne razprave o integraciji industrije pametnega športa, medsebojni pomoči več strani ter simbiozi in rasti.


Government project

Wang Junfeng, namestnik direktorja urada za gospodarsko sodelovanje v novem okrožju Lanzhou, je dejal, da je Siboas, začenši z bolečinskimi točkami uporabnikov in različnimi potrebami, dosegel vrsto raziskovalnih in razvojnih dosežkov ter uspešnih primerov prakse v športnih parkih pametne skupnosti, kar je zelo razburljivo. . Verjame, da se razvoj novega okrožja Lanzhou razteza od poti Rumene reke, maratonskega parka do skupnostnih parkov, raztresenih naokoli; tržne možnosti in bogate scenarije uporabe. Obenem upa, da bo lahko vlada s celostnim razvojem na eni strani opravila dobro delo pri usklajevanju virov in spodbujanju zdrave rasti podjetij; Nadalje bo spodbujal hiter in zdrav razvoj pametne športne industrije v novem okrožju Lanzhou in celo v mestu Lanzhou.

SIBOASI Sports

Voditelji, kot sta Wang Shuai, vodja oddelka tretjega oddelka za gospodarsko sodelovanje in sodelovanje urada za sodelovanje in izmenjavo občinske vlade Lanzhou, in Wang Yiqun, vodja drugega oddelka urada za gospodarsko sodelovanje novega okrožja Lanzhou, so v celoti cenili Siboasove izjemne dosežke v industriji pametnega športa in upal, da bo Siboas začel z dvodimenzionalno obravnavo pričakovanj glede prihodnje rasti panoge in strateškega načrtovanja novega območja Lanzhou bo vzpostavilo bolj aktivno in inovativno prihodnost za obe strani.

Wan Houquan, ustanovitelj in predsednik Sipoasa, je dejal, da je Lanzhou kot mostišče na zahodu Kitajske v gospodarskem pasu Belt and Road, bogat s kulturno dediščino in gospodarsko vitalnostjo. Iskreno upamo, da bomo pod skrbjo voditeljev mesta Lanzhou in novega okrožja Lanzhou hitreje uresničili strateško nadgradnjo in tržno širitev podjetja ter pozitivno prispevali k razvoju lokalnega gospodarstva na področju pametne športne industrije.

Smart sports industry

Poročajo, da sta se istega dne uradno zaključili obe seji, ki sta imeli vlogo pri visokokakovostnem razvoju Kitajske leta 2023. Singapurja"Lianhe Zaobao"analizirali, da naj bi se obe seji posvetili pospeševanju razvoja digitalnega gospodarstva. Poseben pristop je spodbujanje globoke integracije digitalnega gospodarstva in realnega gospodarstva. Panoga bo ena najmočnejših poti za nadgradnjo tradicionalne športne panoge ter hitrejše in boljše uresničevanje nacionalne fitnes strategije. Kot pionir in vodja v pametni športni industriji bo Siboas proaktiven in prispeval ustrezne prispevke z občutkom nujnosti in občutkom poslanstva, na katerega ni mogoče čakati.

Government project















Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti