Voditelji industrijskega parka Guangxi Liubei so obiskali Spoas

13-09-2022

4. marca popoldne so direktor Li Yan, vodja industrijskega parka Guangxi Liubei, in delegacija obiskali Spoas zaradi pregleda. Topel sprejem.


Skupinska fotografija višje vodstvene ekipeSIBOASIin vodje delegacij

(Direktor Li, tretji z desne, gospa Tan, tretja z leve)


Vodje delegacije so obiskali siboasiCenter za raziskave in razvoj, proizvodno delavnico, pametni športni park in Doha Sports World, s poudarkom na razumevanju siboasiindustrijski modelin prihodnji razvojni načrt. 

V proizvodni delavnici si je delegacija ogledala proizvodni proces in proces proizvodnjeizdelki siboasi, in dal soglasno potrditev visokim standardom in visokim zahtevam siboasiizdelkov.


Delegacija si je ogledala proizvodno delavnico


Delegacija si je ogledala in izkusila inteligentno športno opremo za badminton

Gospa Tan je predstavila pametni kampusšportni projektdelegaciji


Med inšpekcijskim postopkom je višja vodstvena ekipa podjetja Siboasi podrobno prikazala funkcije serije izdelkov, kot je inteligentnioprema za košarko,inteligentna teniška oprema, ininteligentna oprema za badmintonza vodje delegacij. Tehnologija in zabava izdelkov sta vzbudila veliko zanimanje delegacije. , je delegacija imela praktično izkušnjo na kraju samem in izrazila veliko zadovoljstvo nad novo športno izkušnjo, ki jo prinaša inteligentna športna oprema. 

Direktor Li verjame, da lahko pametna športna oprema vzbudi navdušenje in sodelovanje javnosti ter pomaga promovirati"nacionalni fitnes"razcvet.


Theekipa SIBOASIkomuniciral z vodji delegacij


Delegacija in višja ekipa podjetja sta izvedla nadaljnje izmenjave in razprave v konferenčni sobi Doha Sports World. 

Delegacija menila, da pod pozivom države"nacionalni fitnes","pametni športi"bo zagotovo spodkopal tradicionalni športni model. Za popularizacijo tega novega športnega koncepta za preživetje ljudi je treba tudi optimizirati industrijsko strukturo, okrepiti povezavo med vlado in podjetji ter odločno spodbujati globoko integracijo športa in sorodnih industrij. 

Kot vodilna blagovna znamka v industriji,SIBOASIje vedno nosil veliko poslanstvo prinašanja zdravja in sreče vsem ljudem. 

Vztrajno je dosegal preboje in inovacije v razvoju in proizvodnji izdelkov ter več prispeval k globalnemu zdravju ljudi.




Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti