Kunming Haigeng Sports Training Base: Zahvaljujemo se Siboasiju za pomoč kitajski športni industriji

21-01-2021

Kunming Haigeng Sports Training Base: Zahvaljujemo se Siboasiju za pomoč kitajski športni industriji


"Pametna oprema za športni trening za nogomet in košarko, ki jo je razvil in podaril Siboasi, je obogatila športne objekte športne baze Haigeng. Rad bi se vam zahvalil." Pred kratkim je baza za športno usposabljanje Kunming Haigeng v provinci Yunnan poslala posebno zahvalno pismo Siboasiju, v katerem je izrazila iskreno hvaležnost in potrditev Siboasiju.

nogometni trening stroj


Pomagajte kitajski športni industriji, naj šport doseže sanje


Razume se, da je Kunming Haigeng Sports Training Base celovita večnamenska baza za trening platojev, ki jo vodi trening nogometa in plavanja na planoti, ki je priča razvoju kitajskega športa, zlasti nogometa. Domače nogometne ekipe tu hitijo, ekipe, ki prihajajo sem na trening, pa lahko opišemo kot "sedež, ki ga je težko najti."

vadbeni stroj za odbojko

Da bi obogatil športne zmogljivosti baze za športno vadbo Kunming Haigeng, je Sipo Astor podaril pametno nogometno opremo in pametno košarkarsko opremo, da je trening bolj učinkovit, pomaga kitajski športni industriji in šport doseže velike sanje.



Dobrodelnost je ljubeča, velika ljubezen je brezmejna

stroj za drobljenje loparjev

Kot avtoritativna blagovna znamka na področju pametne športne opreme se Siboasi osredotoča na tehnološke raziskave in razvoj, hkrati pa je namenjen tudi javnim podjetjem, ki izpolnjujejo veliko poslanstvo "prizadevanja za človekovo zdravje in srečo", in aktivno prispeva k družbi. Od zmanjševanja revščine prek telesne vzgoje do pozornosti rasti otrok, Siboasi z močjo in dejanji vrača državi in ​​družbi.


nogometni trening stroj

Razume se, da Siboasijev novoletni izdelek za otroške pametne košarkarske stroje "Zrasel sem višji" temelji na reševanju trenutnega problema slabe rasti in zdravja mladih in otrok. Prodajna točka njene definicije "rast, inteligenca, zdravje in sreča" ustreza sodobnim staršem. Potreba po izboljšanju otrokovega življenjskega okolja. Ko je bil predstavljen, je dobil soglasno pohvalo širokega občinstva. Ta novi izdelek Siboasi je v tisoče gospodinjstev prinesel zdravstvene športe.

vadbeni stroj za odbojko

Močna mladina bo državo naredila močno, močan šport pa državo. Dobrodelno dejanje Siboasija, ki aktivno zagotavlja strojno in programsko podporo za kitajski šport, je vredno pohvale! Dobrodelnost je ljubeča, ljubezen brezmejna, Siboasi je bil na poti!

stroj za drobljenje loparjev


Za nakup ali posel:

Mobilni in WhatsApp: 0086 136 6298 7261


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti