Koko Goff. 17-letna teniško nadarjena deklica v ZDA, okužena s Covid-19, napoveduje umik z olimpijskih iger v Tokiu

19-07-2021

Uradni račun gorvodnih novic Chongqing Morning News Po poročilih več medijev, med njimi USA Today in Yahoo News 18., je 17-letna ameriška teniška igralka Koko Goff v nedeljo (18.) sporočila, da je okužila Covid-19 in se bo umaknil s prihajajočih olimpijskih iger v Tokiu. 

tennis machine

Goff je na Twitterju dejal: "Razočaran sem, da to vsem povem okužil Covid-19 in ne bom mogel sodelovati na olimpijskih igrah v Tokiu." 


Po poročilu naj bi bil Goff mlad, potem ko se je več teniških zvezd umaknilo z olimpijskih iger zaradi poškodb in strahu pred epidemijo Covid-19, pa je bil 17-letnik, ki so ga pozdravili kot "genialno dekle"v ameriški teniški industriji so postale ZDA. Vodja ekipe. Po prvotnem načrtu bo Goff vodil 12-člansko ameriško ekipo za sodelovanje na olimpijskih igrah v Tokiu in postal najmlajši olimpijski igralec po letu 2000. Goff, ki je na 25. mestu sveta, bo sodeloval v tekmah posameznikov in dvojic.


Ameriška teniška zveza je v nedeljo sporočila: "Celotna ameriška teniška olimpijska delegacija je žalostna za Koko. Upamo, da bo vse to lahko gladko rešila in upamo, da se bo kmalu vrnila v igro." 

tennis equipment

Po navedbah organizatorjev olimpijskih iger v Tokiu je od nedelje skupno 55 ljudi, ki sodelujejo na olimpijskih igrah v Tokiu leta 2020, pozitivno preizkusilo novo krono. Ta številka ne vključuje športnikov, kot je Gough, ki so bili pozitivni, preden so se odpravili v Tokio. 


Osebje, ki sodeluje na olimpijskih igrah v Tokiu, mora pred vkrcanjem na letalo opraviti dva nova kronska preizkusa in tretjega po prihodu. Toda ti preventivni ukrepi niso razbremenili pritiska na olimpijske igre v Tokiu. 

tennis training equipment

Če vas zanima nakup teniški vadbeni stroj , se obrnite neposredno:


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti