otroci, igralni stroj za košarko, naj vaši otroci obožujejo šport

21-10-2020

"Kitajske športne novice": Dajte palce pametnemu otroku Siboasi inteligentnemu košarkarskemu stroju!


14. aprila 2020 in 16. junija 2020 sta naslovnica in 07 strani časopisa China Sports Daily, na katerem so prikazani "Showdown of Aircraft, Youths Playing" Cloud Games "in" Online Shooting, Witinging Growth Every Monday ", dvakrat objavila prispevek. za otroški stroj za igranje košarke in ga pohvalite!

"China Sports Daily" je uvrstil "en strel" otroškega košarkarskega stroja siboasi  http://www.siboasi.net/product/kids-basketball-playing-machine-for-fun-6809a kot tipično družinsko športno pripravljenost "novo game ", in izvedla poglobljena poročila o njenih rezultatih uporabe na domačem terenu. 

otroški košarkarski stroj

stroj za odboj košarke

"China Sports News" je eden najvplivnejših časopisov v kitajski športni industriji, ki ima velik ugled in vpliv med kitajskimi družinskimi skupinami. Dve nedavni poročili sta razveseljivi rezultati, pridobljeni z visokim ugledom Siboasijevih inovativnih izdelkov.

 

Otroški košarkarski stroj kot glavni izdelek Siboasija spodkopava tradicionalno športno opremo z inteligentno in tehnološko podobo, odpira nove načine igranja opreme za domači fitnes in uporabnikom različnih starosti in ravni daje drugačno izkušnjo, s čimer uporabnikom Aspen predstavi najnovejši Aspen razvoj športa.

otroški košarkarski stroj

Kot pionir v raziskavah in razvoju inteligentnih strojev za športne kroglice v industriji športne opreme si je Siboasi po več kot 15 letih trdega dela močno prizadeval za preboj na področju pametne tehnologije izdelkov in ustvaril vrsto izdelkov blagovne znamke, ki popolnoma spodkopani tradicionalni športni izdelki v funkcionalni uporabi. Uporabniki panoge so široko prepoznali inovativno športno prakso.

otroški košarkarski strojTrenutno je Siboasi zgradil celovit sistem marketinških storitev v svetovnem merilu, od različnih vrst športnih programov do domačih uporabnikov, da bi dosegel popolno pokritost trga, tako da imajo lahko vsi in vsaka družina profesionalno in inteligentno opremo za trening košarke. Naj domače gibanje postane nova moda.

stroj za odboj košarke

Siboasi se osredotoča na raziskave in razvoj, proizvodnjo, prodajo in servis pametne opreme za športne žoge. Je prvo podjetje na svetu, ki je izdelalo celotno paleto inteligentne športne opreme. S standardiziranim sistemom delovanja trg zajema več kot 60 držav in regij po vsem svetu. Siboasi je ustanovil raziskovalno-razvojno skupino, ki jo sestavlja več kot 30 industrijskih strokovnjakov, ima lastno blagovno znamko in neodvisno osnovno patentirano tehnologijo ter pridobil 110 nacionalnih patentiranih tehnologij in številne mednarodne avtoritativne certifikate, kot so BV / SGS / CE.

otroški košarkarski stroj


Če želite kupiti ali sodelovati z nami, se obrnite nazaj:

Vodja prodaje -SukieChan

E-naslov: sukie@siboasi.com.cn

Whatsapp: 0086 136 6298 7261

Splet: www.siboasi.net


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti