Jeremy Lin je šel v prah, da se je usedel: "Ta odločitev temelji na veri in prvotnih namenih"

11-01-2021

Jeremy Lin je šel v prah, da se je usedel: "Ta odločitev temelji na veri in prvotnih namenih"

Čas objave informacij za ljudi: 01. 11. 14:09 Uradni račun People Daily Online People Technology

robot za košarkarsko žogo

Zjutraj 10. po pekinškem času so Santa Cruz Warriors, povezani z NBA Warriors Development League, uradno sporočili, da bo Jeremy Lin v novi sezoni zastopal ekipo v razvojni ligi. S tem so se tudi končale različne govorice, da se bo Jeremy Lin vrnil v CBA.


Prejšnji teden je Jeremy Lin prek osebnih družabnih omrežij objavil svojo odločitev, da se bo pridružil Santa Cruz Warriors. Takrat je dejal, da čeprav je ta ekipa priključena Golden State Warriorsjem, lahko kadar koli podpiše s katero koli drugo ekipo, zato se bo še naprej potrudil, da bo postal najboljši igralec.


Poleg tega je zapisal: "Vem, da je naporen teden z veliko špekulacij in novicami, vendar ta odločitev na koncu temelji na mojih prepričanjih in mojem prvotnem namenu, da nadaljujem s sanjami!"

robot za igranje žoge za košarko

Golden State Warriors se začnejo sanje Jeremyja Lina. Leta 2010 se je 22-letni Jeremy Lin pridružil Golden State Warriorsju in postal prvi kitajsko-ameriški igralec, ki je vstopil v NBA. V sezoni 2011–2012 je Jeremy Lin, ki je podpisal pogodbo z New York Knicksom, postal prvi igralec v zgodovini lige NBA, ki je v prvih 5 začetnih tekmah v povprečju poslal vsaj 20 točk. "Od tod tudi ime. V sezoni 2018-2019 se je ekipi na prvenstvu NBA pridružil Jeremy Lin, ki je že član Toronto Raptors.

robot za streljanje teniške žogice

15. septembra 2020 je Jeremy Lin na svojih osebnih družbenih omrežjih objavil video, v katerem napoveduje slovo od CBA. Dejal je: "Odločil sem se, da se ne bom več vračal v moštvo Pekinga Shougang. To je najtežja odločitev v mojem življenju ... Še vedno imam sanje o ligi NBA. Še vedno imam čas za igro, zato ga moram loviti."


Sodeč po odločitvi Jeremyja Lina za podrejene ekipe Warriorsa, se drži svojih sanj. Prej so se pojavile govorice, da je ekipa CBA iz Pekinga Shougang aktivno prepričevala Jeremyja Lina, naj se vrne v ekipo Shougang, da bi moštvu pomagal pri vstopu v končnico in si celo povrnil prvenstvo. V lanski sezoni je za polfinale CBA za ekipo Shougang največ prispeval Jeremy Lin.


Vir slike: posnetki zaslona v družabnih omrežjih, Xinhuanet


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti