James pregleda zasedbo Cavaliers in se želi vrniti?

09-05-2022

Vsi so pričakovali, da se bo James vrnil v Cleveland in tako znova podrl rekord Karla Malona, ​​a je na zadnji tekmi v Washingtonu presegel svoje predhodnike, tokrat nazaj v Cleveland pa je James že drugi strelski prvak v zgodovini.


Čeprav scenarija za kronanje na domačem igrišču Cavaliersov ni, je tekma med Cavaliersi in Jamesom še vedno polna tem.


Vsakič, ko se James vrne v to deželo oblečen v dres druge barve, bodo vsi ugibali – ali bo spet oblekel dres Cavaliers za igranje?



Za Jamesa ne bo nikoli izpustil priložnosti za ustvarjanje teme. Ko so Lakersi v tej sezoni negotovi in ​​v težavah, se govorice o tem, da je James trikrat vstopil v palačo, nikoli niso prenehale.


Ker vsi vemo, da bo James izbral le najugodnejšo izbiro zase, propadajoči Lakersi pa očitno niso kraj, kjer si James želi živeti.


37-letni James je že zaslovel. Je že superzvezdnik, ki ga je zapomnila košarkarska zgodovina, a pred njim je še nepremagljiva gora.


Ob koncu kariere mora biti čim bližje dosežkom svojih predhodnikov ali pa ga celo preseči, zato v tem trenutku potrebuje še več časti in podatkov, vse to pa je neločljivo od tekmovalne ekipe.


V starih in šibkih Lakersih Jamesu težko izzove naslov prvaka. Svojo statistiko lahko naredi čim boljšo le, ko ekipa izgublja.


Toda točke, ki jih dobite ob izgubi, so vedno blizu smisla in preudarna oseba, kot je James, zagotovo ne bo pripravljena povedati resnice. Zato si še vedno želi igrati v bolj konkurenčni ekipi, sicer ne bo vedno objavljal novic in bo moral razmisliti, kje bo zaigral naprej.



James je včasih ignoriral Cavalierse, zdaj pa je zrasel v boljšo mladinsko vojsko od Lakersov. V tem času ima James dober razlog, da Cavaliersom spet vrže oljčno vejico. Za izbor All-Star je letos težko zmagati Garlanda in Allena.


In ta tekma proti Clevelandu je nedvomno priložnost za cesarja, da pregleda čete.


Čeprav je novi partner starega kralja tekmo izgubil, je bolj pomembno, da ima ta ekipa več možnosti kot Lakersi. Poglejte si Garlandove zaporedne nerazumne strele iz sredine proti Westbrooku v igri. Poslane genialne asistence so nehote občudovanja vredne.


Tu je tudi Mobley, ki je znan kot naslednji Anthony Davis, ki nenehno pritiska na šibko notranjo linijo Lakersov na obeh koncih napada in obrambe. Težko je ne pasti na te mlade talente.


Garland je imel 17 podaj, a le 1 izgubljeno žogo, imel pa je tudi 29 točk super ognjene moči. James je pogledal tak prizor, se zdi težko nečesa ne predstavljati?


Na primer, kako bodo ti mladi odraščali prihodnje leto? Če združim moči z njimi, mi bo uspelo zadeti svojo peto krono?


Je to bolje kot se boriti sam v Lakersih?


Ko Jamesu naslednje leto poteče pogodba, je vrnitev k Cavaliersom zanj možnost, ki zmaga.


Po eni strani lahko vrnitev v palačo s tremi vstopi pri Cavaliersih Jamesu prinese scenarij z veliko prostora za igranje. Od nekdaj se je bilo potepuškim vrniti domov.


Da ne omenjam zgodbe o superzvezdniku, ki se je vrnil tja, kjer so se njegove sanje začele, potem ko je domov odnesel vsa priznanja (tudi on bi lahko bil v naslednji sezoni najboljši strelec vseh časov), in prav to je James želel.


Po drugi strani pa lahko James oboževalcem pripoveduje novo zgodbo, poleg navdušenja s trikom potepuha, ki se vrača domov:


Potem ko je osvojil vsa priznanja, ki jih je mogoče pridobiti, je stari kralj izkoristil svojo preostalo toploto, da je negoval svojo ekipo in popeljal mlade na najvišji oder na svetu košarke. Ali ta scenarij ni dovolj privlačen za oboževalce?


Če James res vodi mlade Cavalierse do prevlade v ligi, potem je moč petega posamičnega prvenstva in drugega prvenstva v zgodovini moštva, plus bonus"Cleveland, to je zate!", bo Jamesov zgodovinski položaj stabilen. Sedeti enakopravno z Jordanom ni zaželeno.



Toda po tem so vse to le špekulacije oboževalcev. Čeprav je pripoved scenarija lepa, nihče ne ve, v kaj se bo izvedba na koncu spremenila.


Tako kot, ko so Lakersi dobili Westbrooka, so vsi ploskali, zdaj pa so postali podgana, ki prečka ulico, vsi pa kričijo in tepejo.


Čeprav so Cavaliersi videti kot popolna naslednja postaja za Jamesa, ali Cavaliersi res potrebujejo Jamesa nazaj?


Danes mladi Cavaliersi uspevajo in so celotni ligi dokazali, da se lahko, če je dobra strategija team buildinga pravilno izvedena, dvignejo iz težkih časov.


Garland, Mobley, Oklo, ki so jih Cavaliersi osebno izbrali, in Allen, ki je bil zamenjan z natančno selekcijo, so vsi zrasli v igralce na visoki ravni. Med njimi sta Garland in Allen postala nova All-Starsa, Mobley pa je tudi naslednji najboljši igralec. Zarodek samoroga.


Cavaliersi so včasih mislili, da brez Jamesa lahko gredo le do konca, a so v tej sezoni vsem pokazali, da brez Jamesa dejansko zmorejo.



Ta ekipa ima toliko potenciala, da je težko reči, če bi Cavsi še naprej delali prav in ne bi naredili velikih napak, ne bi prišli v finale, obstaja pa celo spletno mesto s statistiko, ki navaja kvote Cavaliersov osvojitev naslova.


Čeprav je James zgodovinski superzvezdnik in ima nešteto vezi s Clevelandom, vsi vedo, da mora ekipa vsakič, ko se James pridruži ekipi, vložiti vsa sredstva in celo preseči prihodnji potencial, da bi podprla Jamesove potrebe.


To je seveda koristno za Jamesa, ki je na koncu vrha, a je res dobro za dolgoročni razvoj ekipe? Mogoče vprašaj.


Kaj si misliš o tem? 

Dobrodošli, da tukaj pustite svoja sporočila, o več se bomo pogovarjali! 


Napisal Sicily Wong

Whatsapp/telefon: 0086 15770844317 

Elektronski naslov: sicily@siboasi.com.cn 

Datum: 9.5.2022

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti