neverjetno! Inteligentna športna oprema Siboas je bila uspešno vključena v šanghajski sistem izobraževanja in poučevanja

09-03-2023

Pristojni oddelki so izvedeli, da je šanghajski servisni center za izobraževalno tehnologijo izdal"Katalog konfiguracije učne opreme za običajne osnovne in srednje šole v Šanghaju"(v nadaljevanju"Katalog konfiguracije"). Oprema in pametna badminton športna oprema je bila uspešno izbrana!


China sport education

tennis school sports

badminton school

China sport education

"Del konfiguracijskega kataloga"(Srednješolska izdaja 2020)


Pred kratkim sta državna generalna uprava za šport in ministrstvo za izobraževanje skupaj izdala"Mnenja o poglabljanju povezovanja športa in izobraževanja ter spodbujanju zdravega razvoja mladostnikov". The"Mnenja"izpostavil, da je treba okrepiti šolsko športno delo, predmete športne vzgoje vključiti v obseg izpitov za nižjo in višjo gimnazijo ter uvrstiti v točkovalne predmete maturitetnega izpita. moja država je v obdobju preobrazbe izobraževanja in telesna vzgoja postaja vse bolj pomembna. S pospeševanjem procesa informatizacije izobraževanja,"tehnologija + šport"bo spodbudila tudi nov krog reforme telesne vzgoje. Uporaba znanstvene in tehnološke opreme za pomoč pri poučevanju in spodbujanje reforme poučevanja je postala glavna prednostna naloga telesne vzgoje.


tennis school sports

Šanghajski urad za izobraževanje temeljito izvaja strategijo pomlajevanja države z znanostjo in izobraževanjem ter krepitve države z izobraževanjem, aktivno spodbuja modernizacijo izobraževanja, prevzema vodilno vlogo pri uvajanju pametne športne opreme v razrede, spodbuja globoko integracijo sodobne tehnologije in šolsko izobraževanje ter je v ospredju pametnega izobraževanja v šolah. Po spletnih podatkih si športna industrija prizadeva ukrepati prva, se odziva na poziv drug za drugim, postavlja industrijo modernizacije izobraževanja in inteligence v razredu, proizvaja visokokakovostno inteligentno športno opremo za izobraževalni sistem in zagotavlja strojno podporo za vzrok športne vzgoje.

badminton school

Siboasi pametna športna oprema za badminton je izbrana v"Priporočeni katalog"

China sport education

Siboasi pametna teniška oprema izbrana v"Priporočeni katalog"


Razume se, da sta tokrat izbrani pametni teniški opremi Siboas in pametni badmintonski opremi znani kot profesionalni trenerji za sparing. Inteligentizirajo učilnico, vizualizirajo poučevanje in predavanja ter ustvarjajo zanimive učilnice za športno vzgojo, ki so v pomoč študentom pri razumevanju in usposabljanju. absorpcija; osvoboditi roke učiteljev, spodkopati tradicionalni način poučevanja, nadgraditi tradicionalni način poučevanja ena proti ena na način poučevanja eden proti več, olajšati učiteljem poučevanje v skladu z njihovimi sposobnostmi, učinkovito zmanjšati pritisk učiteljev na poučevanje in izboljšati poučevanje kakovost in učinkovitost.


tennis school sports

Področje uporabe inteligentne športne opreme za badminton v šoli

badminton school


Scenariji uporabe pametne teniške opreme v šoli


Pomlajevanje države z znanostjo in izobraževanjem je temeljna naloga socialistične modernizacije, telesna vzgoja pa pomembna vsebina pomlajevanja države z znanostjo in izobraževanjem. Šanghajski izobraževalni urad je na čelu sodobnega izobraževanja in inteligentnih učilnic, ki omogoča tehnologiji vstop v učilnice telesne vzgoje in pospešuje proces modernizacije izobraževanja. Športna industrija ima pogum, da skoči iz stereotipnega razmišljanja in skupina inovativnih in inteligentnih podjetij, kot je Siboas, se je pojavila za spodbujanje strateških inovacij, zagotavljanje strojne podpore za telesno vzgojo in nadaljnje spodbujanje integracije športa in izobraževanja.




Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti