Ste že slišali za šport SIBOASI?

19-08-2021

Dongguan Siboasi Sporting Goods Technology Co., Ltd., ustanovljeno leta 2006, se osredotoča na raziskave in razvoj, proizvodnjo in prodajo inteligentne športne opreme. 


Sports equipments

Njegova poslovna področja zajemajo inteligentno športno opremo, pameten športni kompleks, pametni kampus nove dobe in športno platformo za velike podatke. Trenutno ima štiri neodvisne blagovne znamke: SIBOASI, Dksportbot, Tinga in DHLY.


Je svetovni dobavitelj inteligentne športne opreme in sistemskih rešitev, vodilni na področju inteligentne športne opreme za nogomet, košarko, odbojko, tenis, badminton, namizni tenis, baseball in hokej na ledu, nacionalno visokotehnološko podjetje in predsedniško enoto svetovno združenje za raziskovanje opreme za usposabljanje za žogo. 

 

intelligent sports equipment



Siboasi ima več kot 30 inteligentna športna oprema tehnični strokovnjaki doma in v tujini, sodobna raziskovalna baza inteligentne športne opreme, proizvodna baza in poslovna baza. 


Zaporedno je pridobil 110 patentov in mednarodnih verodostojnih certifikatov, kot je BV/SGS/CE, nekateri izdelki pa so zapolnili prazno število tehnologij na področju svetovne športne opreme za žogo; Vzpostavljen je bil globalni in tridimenzionalni operacijski sistem. Izdelke izvažajo v več kot 60 držav in regij po vsem svetu. 


Ekološka integracija in aplikacije, ki temeljijo na scenarijih, so pomembni razvojni trendi podjetja Siboasi, ki temeljijo na trenutnih nacionalnih nadgradnjah fitnesa, pametnih športov in porabe. 


V ta namen se je podjetje združilo z mednarodnimi prvovrstnimi podjetji, kot so Huawei, Taishan Sports in Taiwan Jinchangsheng, da bi aktivno razširilo prizore človeškega življenja, kot so pametni športni kompleksi, otroški zdravstveni športi, športno izobraževanje v kampusu itd., In narediti pametno tehnologijo in vesel šport za zdravo življenje sodobnih ljudi. Nova izbira življenja.


intelligent tennis machine


V prihodnosti bo Siboasi trdno prevzel "prizadevanje, da bi vsem človeštvu prineslo zdravje in srečo" kot svoje poslanstvo zagovarjati temeljne vrednote "hvaležnost, integriteta, altruizem in deljenje"in se premaknite proti veliki strategiji "izgradnjo mednarodne skupine Siboasi".


Cilj je trdno napredovati, "Šport vodi do velikih sanj"!


Sicilija

Povezava do spletnega mesta:  https://dksportbot.onesite.alibaba.com/

WhatsApp: 0086 15770844317

E-naslov: sicily@siboasi.com.cn





Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti