Vročekrvna košarka podžiga Xiaoxiang in košarkarska liga province Hunan 2022 se začne v Huaihui

27-02-2023

Sponzorirata Urad za šport province Hunan in občinska ljudska vlada Huaihua, gostita Košarkarska zveza province Hunan in Urad za kulturo, turizem, radio, televizijo in šport občine Huaihua, izvaja pa ga Huaihua Sports Industry Group."pokal Xiangmei"Košarkarska liga province Hunan 2022 je nedavno potekala na stadionu Huaihua. Odpri zaveso. 12 reprezentančnih ekip iz pokrajine se bo v 17 dneh močno pomerilo za prvenstveno slavo.

Košarkarska liga province Hunan je ikonični košarkarski dogodek v provinci Hunan. Uspešno je potekal že 15 zaporednih srečanj in postopoma prerasel v visoko kakovosten dogodek, ki predstavlja najvišjo raven, najvišjo specifikacijo in najširšo pokritost amaterske košarke v naši pokrajini. Množice ga zelo obožujejo. .


V 17-dnevnem sporedu tega turnirja se bo zvrstilo skupno 47 razburljivih dvobojev. Med njimi je prva stopnja turnirski sistem in vse ekipe se zberejo v Huaihui za skupinski del; v drugi fazi se bodo štiri najboljše ekipe pomerile doma in v gosteh ter določile končnega prvaka.


Huaihua ima močno športno vzdušje in visoko kakovostne pogoje za gostovanje iger. Tokrat se tukaj nahaja provincialna košarkarska liga in Huaihua je pokazal močne sposobnosti organizacije dogodkov. Li Chunqiu, župan občinske ljudske vlade Huaihua, je na otvoritveni slovesnosti dejal, da se bo po svojih najboljših močeh trudil ustvariti najboljšo storitev in najpravičnejšo igralno okolje za ligo ter si prizadeval, da bo liga postala barvita, razburljiva in sijajna košarka. dogodek. Liao Jianxiang, sekretar partijskega komiteja in predsednik provincialne skupine za premogovništvo, je izrazil upanje, da bo z vključitvijo v ta dogodek uporabil ime košarka, da pokaže svojo strast do športa in spodbuja športni duh"boriti se in iti naprej"v Sanxiangu.


Na otvoritveni slovesnosti se je uradno predstavilo 11 reprezentančnih ekip in pokrajinskih reprezentanc. Letošnje tekmovanje temelji na hkratnem sodelovanju mestno-državnih ekip in pokrajinskih ekip, kar ne le širi obseg sodelovanja, temveč dodaja tekmovalnost in vsebinsko bogati tekmovanje. Gre za letošnjo inovativno potezo. Luo Shuangquan, direktor provincialnega urada za šport, je dejal, da bo izvedba lige dodatno spodbudila nacionalni fitnes šport v provinci, zlasti košarko, in dodala nov zagon h izgradnji močne športne province in spodbujanju novega razvoja. košarke v Hunanu.


Po otvoritveni slovesnosti se je začela tekma med gostiteljem Huaihua Chenxi in Xiangtan Xianggang. Huaihua Chenxi je na koncu premagala Xiangtan Xianggang s 103:79 in poskrbela za dober začetek. V nadaljevanju se bo 12 reprezentančnih ekip pogumno borilo za obrambo slave. Sodelujoči športniki so v intervjuju povedali,"Naša ekipa se bo soočila z različnimi nasprotniki, dala bo vse od sebe in si prizadevala igrati po najboljših močeh."


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti