Ali ste uporabili krmiljenje nogometnega vadbenega stroja z mobilno aplikacijo?

10-06-2022

Kot vsi vemo, je zdaj na trgu nekaj strojev za treniranje nogometne žoge, zlasti najbolj profesionalnega sloga, ki ga uporabljajo nacionalni igralci. Toda naš stroj za nogometni trening to zmore zdaj, imamo najnovejši modelnadzoruje mobilna aplikacija, je nadgrajen slog kot stari model S6526 in sboljša cena in visoka tehnologija

Najprej poglejmo nekaj slik: 


football training equipment


Mogoče se bo kdo zmedel zaradi 1 vprašanja? 

Zakaj moramo trenirati s strojem za streljanje z žogo? Kaj jenjegove prednosti


Načelo stroja za kroglice je avtomatski stroj za kroglice, ki lahko simulira a"ukrivljena žoga". 

Je profesionalni športni stroj za nogometaše za krepitev individualnih treningov in izboljšanje njihovih osebnih tehničnih sposobnosti. 

Predlaga nov koncept in nov način treninga, ki združuje človek-stroj za individualne intenzivne treninge nogometnih projektov. 

Stroj za nogometno žogo lahko pomaga nogometašem pri vadbi različnih metod streljanja, nad glavo, podajanja, vratarja in drugih tehničnih veščin z visoko frekvenco in gostoto ter zmožnostjo hitrega izboljšanja možganskega odziva in agilnosti itd. 


soccer training equipment


Oblikovanje izdelka: 

Stroj za nogometno žogo vključuje naprave za polnjenje, serviranje in nadzor žoge. Naprava za nalaganje krogle je opremljena s poševno ploščo, ki je povezana z okvirjem. Na nagnjeni plošči je enakomerno razporejenih več košar za žoge in električnih blokirnih plošč. 

Prvi v vsaki vrsti Dno med koši žog in koši žog v vsaki vrsti se sporoči, da tvorijo"L"- kanal v obliki, da se žoga kotali v območje udarca: naprava za izstrelitev žoge je povezana s stojalom preko nosilca, naprava pa je sestavljena iz smeri žoge in električnega mehanizma za udarjanje žoge ter žoge. 

Mehanizem servisne smeri je opremljen z električnim pozicionirnim mehanizmom za daleč in blizu visoke in nizke žoge ter žoge za levo in desno smer. 


equipment for football training


Lastnosti: 

1. Lahko izda kroglice različnih kotov in razdalj. Najdaljši doseg je 35 metrov, vmesna razdalja pa je nastavljiva. 2. Lahko poveča intenzivnost in gostoto treninga, izboljša učinek poučevanja in treninga ter lahko pošlje 800-900 žog na uro (povprečna hitrost). 3. Zmanjšajte delovno intenzivnost trenerjev in se osredotočite na vodenje usposabljanja. 4. Ustvariti pogoje za študente za povečanje števila dotikov in spodbujanje tehničnih izboljšav. 5. Ima močno zanimanje in novost. 6. Lahko se osredotoči na treniranje vratarjevih veščin metanja in zavedanja o streljanju drugih igralcev: tako žoge z 12 jardov kot udarce iz kota se lahko pošljejo igralcem, da vadijo priložnosti za streljanje nad glavo in volej. Naprava lahko izvaja udarce iz kota na različne položaje v območju vrat, da ustvari priložnosti za strel za igralce. V sodobnem nogometu je zadetek iz kota postalo značilnost sodobnega nogometa.

7. Struktura je preprosta, uporabna, enostavna za upravljanje in poceni.

8. Kot obračanja, kot višine, posamezen strel in rafal je mogoče prilagoditi in nadzorovati.


Opis izdelka:


1. Načelo zagona: Dve pnevmatiki se vrtita vzporedno, krmilno stikalo pa premakne košaro z žogo naprej. Ko se žogica dotakne vrtljive pnevmatike, sila trenja potisne žogo naprej. Hitreje kot se pnevmatika vrti, hitreje bo šla žoga.

2. Uporabite napajanje 220 V in oddajajte z brezžičnim daljinskim upravljalnikom.

3. Na stroju se lahko uporabljajo mladinski nogomet za trobento, srednji nogomet in standardni nogomet.

4. Višino štirih podpornih nog oddajnika lahko nastavite ločeno, da se prilagodijo neravni podlagi.


football training equipment


Kako uporabiti: 

Na nogometnem oddajniku so trije gumbi za nadzor nagiba stroja navzgor in navzdol, zamaha levo in desno ter hitrosti vrtenja lansirnega kolesa. (nastavljiva hitrost krogle, nastavljiv vodoravni kot, nastavljiv navpični kot)


Koraki zagona:

1. Vklopite napajanje in prilagodite hitrost (razdaljo) s pritiskom na 2.

2. Zaporedoma prilagodite gumba 1 in 3, da prilagodite nihanje naprave navzgor in navzdol, levo in desno na ustrezen kot in frekvenco.

3. Pritisnite gumb na daljinskem upravljalniku, da zaženete nogomet.

4. Dokler dopušča hitrost nalaganja, se sproži enkrat na sekundo.


Previdnostni ukrepi:

1. Ne pozabite vrniti treh gumbov na nič, preden vklopite napajanje, sicer se lahko motor opeče.


2. Ko vklopite napajanje, obrnite gumb počasi, ne hitro, sicer se lahko motor opeče.

3. Ko je oddajnik v stanju pripravljenosti in je žogica na lansirniku, naj se ljudje izogibajo stati pred oddajnikom.


4. Za povečanje trenja med lansirnim kolesom in žogico nanesite ustrezno količino kolofonije na površino lansirnega kolesa. Način nanašanja: Vklopite oddajnik, zavrtite lansirno kolo in nanesite kos kolofonije na vrteče se lansirno kolo, da na površini pnevmatike tvorite enoten premaz kolofonije.


5. Hitrost žoge je mogoče prilagoditi s prilagajanjem hitrosti lansirnega kolesa, zračnega tlaka nogometa, zračnega tlaka v pnevmatikah itd. Najbolj neposreden način je prilagajanje hitrosti lansirnega kolesa za prilagoditev hitrosti žoge. Drugič, trdota žoge in gume vplivata tudi na hitrost žoge. Trša kot je nogomet ali pnevmatika, hitreje je žoga servirana.


6. Na točko pristanka žoge po izstrelitvi lahko vplivajo naslednji dejavniki: hitrost žoge, razdalja med golom in oddajnikom ter nagibni kot oddajnika. Štiri podporne noge stroja za žogice je mogoče nastaviti po višini, da se prilagodijo neravni podlagi, in se lahko uporabljajo tudi za nastavitev kota naklona oddajnika.


football training equipment


Vas ta pametni model zanima? Vabimo vas, da tukaj pustite svoje komentarje. 

Ali pa se obrnite na moj mail:Sicily@siboasi.com.cn ALI Whatsapp: 0086 15770844317 








Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti