Odlično darilo za otroka - Siboasi kid otroški košarkarski stroj

13-01-2021

Sredi noči sem se po naključju obrnila na otrokov dnevnik, vso noč sem ostala pokonci 


Ko sem enkrat spakirala šolsko torbo za svojega otroka, sem po naključju odprla njegov dnevnik in ga zagledala, ostala sem budna vso noč ... Otrok ima prav. V dnevni sobi naše hiše stari starši gledajo televizijo. Uporabljam svoj mobilni telefon, mož pa tapka po računalniku. Da, v naši družini imamo "dobre prijatelje", otrok pa je sam za mizo in dela domače naloge. 


Sredi noči sem ves čas razmišljala, vsak dan se hvalim s svojimi prijateljicami, češ da otroci nikoli ne igrajo mobilnih telefonov in da sem dobra mama. Toda ni se zavedal, da je z drugimi ravnal s prizanesljivimi in strogimi pravili. 


Odnos med starši in otrokom je večinoma odnos s fotokopijo. Starš je original, otrok pa fotokopija. Slabe bolezni vašega otroka skorajda ustrezajo vašim slabim navadam. Vsak dan naučite svoje otroke izbirčnih jedcev, vendar nikoli ne kupujete jedi, ki vam niso všeč; vsak dan pravite, da so vaši otroci šibki in ne telovadijo, a fitnes karta, za katero zaprosite, je siva ... 


Wu Zhihong je dejal: "Starši so največja usoda otrok." V celoti sem razmišljal o sebi in se odločil za reformo in obnašanje. Moji otroci imajo radi košarko, zato sem na platformi za e-poslovanje kupil najbolj priljubljen artefakt starš-otrok. "Postajem višji." Up "otroška oprema za pametno igranje košarke. 

stroj za treniranje košarke

Ujema se z novoletnimi prizori, ki sem jih postavil na novoletni dan. Zdaj, dokler so otroci doma, bo celotna družina odložila mobilne telefone, izklopila računalnik in televizijo. Spremljati otroke, da zaključijo domače naloge, je najbolj prijetno igrati košarko z uporabo otroškega košarkarskega stroja siboasi z vso družino. 


Otrok je postal živahen in vesel, prijetno je tudi vzdušje celotne družine, ki občuti toplino in navdušenje zaradi daljše odsotnosti. 

oprema za serviranje košarke

Otroci se lahko igrajo doma sami, saj ima radarsko zaznavanje in samodejno izklopi moč na 0,8 metra. Otroci se lahko z lahkoto igrajo doma, starši pa so lahko prepričani. 

teniški stroj

Otrok od nakupa otroškega pametnega košarkarskega avtomata "Jaz sem višji" ne želi več igrati z mobilnimi telefoni in gledati televizije. Postal je bolj samozavesten in vesel. 

stroj za treniranje košarke

Takoj, ko sem prišel domov in končal domačo nalogo, so me prosili, da se prijavim v aplikacijo "Demi Bar", da odprem spletni način pregrade. Danes je bil zelo vesel, da je s prijatelji pokazal, da je na lestvici uvrščen na 8. mesto, in starši razredne skupine so me prišli vprašati, kaj se je zgodilo. Kakšno igračo. 

oprema za serviranje košarke

Velikokrat krivimo otroke za njihovo slabo osebnost in šibko telo, vendar zanje nismo pripravljeni porabiti časa in energije. Ekonomska moč ni izhodišče za otroke. 

Koliko potrpljenja in energije smo pripravljeni nameniti otrokom, je izhodišče za otroke. 

teniški stroj

Prava zapoved in dejanja je, da odložite telefon in uživate v toplem času z otroki. Otroški pametni košarkarski stroj "Zrasel sem višji", ljubezen, zabava, otroci drugih ga imajo, ste prepričani, da želite, da vaši otroci izgubijo na štartu?



Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti