Dobra novost za stroje za streljanje s kroglo Siboasi

02-06-2021

Guangxi 2021 splošni vpis na fakultete športni programi enoten pregled namiznega tenisa in badmintona posebni izpiti glede tehničnih parametrov stroja za žogo 


A. Posebni izpit iz namiznega tenisa

badminton training machine


V splošnih sprejemnih šolskih smereh v našem okrožju do leta 2021 enotni izpit za namizni tenis za celotno okrožje uporablja stroj za namizni tenis


V testu "celotna tabela je nedoločen napad levo in desno", stroj za namizni tenis pošlje neomejen zgornji del vrečke na celotno mizo (samo zgornji del, brez spodnjega dela), hitrost žoge je približno 65 desk / 1 minuto, točka padca je približno 30 cm od spodnje vrstice.


V "okrogel lok forhenda ali napad" test, stroj za namizni tenis žogico hrbtno vrti žogo (samo hrbet, brez vrha) in hitrost žoge je približno 45. Deska / 1 minuta, točka padca je približno 30 cm od spodnje črte.


B. Posebni izpit za badminton 

badminton practice machine

V splošnih športnih smereh za vpis na fakultete v našem okrožju do leta 2021 je stroj za žogice, ki se uporablja pri posebnem izpitu za badminton pri enotnem izpitu po okrožju, Stroj za badminton Siboasi S8025, badminton pa je badminton Boli R2 (hitrost 77). Stroj za kroglice Siboasi S8025 je sestavljen iz dveh krogličnih kletk, dveh glav, podstavka in kontrolnega modula zaslona iz tekočih kristalov.


V "Ubijanje ravne žoge iz forhenda"test, strežnik je neprekinjeno podajal visoke in dolge strele na zadnjo stran, vključno s 5 zaporednimi streli v desno in 5 zaporednimi streli v levo, za skupno 10 golov. Točka serviranja je 50 cm pred servisno črto po dvojicah, plus ali minus 30 cm, časovni interval med dvema zaporednima porcijama je 4 sekunde, plus ali minus 1 sekunda.


V "udarec s poševnico iz forhenda"test, strežnik je neprekinjeno podajal visoke in dolge strele na zadnjo stran, ki je streljala 5 zaporedno na desno in 5 zaporedno na levo igrišče, skupaj 10 golov. Servisna točka je črta za dvojicami, plus ali minus 30 cm, časovni interval med dvema zaporednima porcijama je 4 sekunde, plus ali minus 1 sekunda 

badminton machine

Siboasi je profesionalni proizvajalec naprav za vadbo žoge, če vas zanima nakup ali poslovanje, prosimo, ne oklevajte in se obrnite na nas:

Whatsapp: 0086 136 6298 7261 E-pošta: sukie@siboasi.com.cn


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti