stroj za streljanje nogometa Stroj za tenis, stroj za nanizanke, stroj za košarko iz Siboasija

22-10-2020

Skupina za demonstracijski pregled in preiskave športne industrije Guangdong je obiskala Siboasi za pregled in vodenje


13. julija zjutraj so v skladu z raziskovalnimi zahtevami demonstracijskih baz športne industrije Guangdong, demonstracijskih enot in demonstracijskih projektov provincialna ekipa za ocenjevanje in preiskovanje demonstracijske športne industrije, sestavljena iz urada za šport Guangdong, fakultet in univerz obiskala tovarno športnih strojev Siboasi . Zhu Zhigang, preiskovalec četrte stopnje oddelka za športno industrijo in znanost, izobraževanje in oglaševanje pri provincialnem uradu za šport, Liu Yanbin, oddelek za športno industrijo in znanost, izobraževanje in oglaševanje pri provincialnem uradu za šport in Yang Xiaosheng, sekretar pravna šola Južnokitajske običajne univerze ter drugi voditelji in strokovnjaki, ki so izvedli inšpekcijske preglede Siboasija, direktorja Siboasija Chang Wanhouquana in višje voditelje podjetja.

stroj za teniško žogicoRaziskovalna skupina je obiskala pisarniško površino podjetja ter področje razvoja in proizvodnje izdelkov. Predsednik Wan je izčrpno predstavil razvojno zgodovino podjetja, dosežke blagovne znamke, poslovno filozofijo, izdelke in rešitve.

stroj za nogometno streljanje

Med obiskom so člani raziskovalne skupine pokazali veliko zanimanje za pametno športno opremo, kot je oprema za trening badmintona http://www.siboasi.net/product/new-top-model-badminton-shooting-machine-b1600 , lopar za strune stroj http://www.siboasi.net/product/s616-high-end-tennis-badminton-stringing-machine , stroj za  teniške žogice, stroj za streljanje košarke, stroj za streljanje nogometa in 4.0 pametni nogometni športni sistemi. Pozorno so si ogledali razstavljene izdelke, se seznanili z razvojem industrije in povprašali o. Inženirsko in tehnično osebje na kraju samem bo podrobno odgovorilo na delovanje izdelka in tehnična vprašanja.

niz lopar stroj

stroj za teniško žogico

stroj za nogometno streljanje

niz lopar stroj

Po obisku sedeža v Siboasiju je predsednik Wan raziskovalno skupino povabil, naj obišče in doživi nacionalni fitnes in pametni športni kompleks v okviru Siboasi-Doha Sports World

stroj za teniško žogico

stroj za nogometno streljanjeniz lopar stroj

Po številnih pregledih in osebnih izkušnjah s pametnimi športi je raziskovalna skupina visoko ocenila Doha Sports World in se strinjala, da Doha Sports World združuje znanstveno in tehnološko inteligentno športno opremo s športnimi tekmovanji in fitnes športi, da bi ustvaril "eno" stacionarno "družino Pametni športni center se osredotoča na zagotavljanje celovitih športnih storitev za družbo. Zelo pomemben je za spodbujanje nacionalne kondicije. Upamo, da bomo izkoristili razvojne priložnosti in promovirali boljše športne modele vsem ljudem, da jih bo lahko uživalo več ljudi. Tehnologija prinaša lepa športna izkušnja.

stroj za teniško žogico

Ionska merila za športne demonstracijske enote province Guangdong se uvrščajo med podjetja z izjemnimi dosežki, posebnostmi, izjemnimi prednostmi ter tipičnim in zglednim pomenom na ključnih področjih provincialne športne industrije. Strokovna skupina Pokrajinskega urada za šport je preučila izjavo Demonstracijske enote za športno industrijo Siboasi, kar pomeni, da so vladne oblasti in družba celovito moč podjetja zelo priznale.


Po natančnem poslušanju mnenj in predlogov raziskovalne skupine je vodstvo ekipe Siboasi izjavilo, da bo aktivno in hitro izvajalo smernice raziskovalne skupine in še naprej zagovarjalo korporacijsko poslanstvo "prizadevanja za zdravje in srečo ljudi ", s poudarkom na ključnih točkah in intenzivnem delu, popolnoma razumite ugodne politike, povečajte naložbe v raziskave in razvoj, še naprej inovirajte koncept izdelkov, izboljšujte tehnološke inovacije in zmožnosti preoblikovanja dosežkov ter si prizadevajte za izgradnjo znane blagovne znamke.

stroj za nogometno streljanje


Za nakup ali sodelovanje:


Sukie

Vodja

SIBOASI Športne naprave za trening
žog E-pošta:  sukie@siboasi.com.c n / sukie@dksportbot.co m 

 

Splet: www.siboasi.net Tel: + 86-769-8572 1067 Whatsapp & Wechat & Mobile: + 86-136 6298 7261 (vsi so na spletu 24 ur)   


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti