Teniška igralka Wang Xiyu je na obeh testih nukleinske kisline postala negativna in je nadaljevala treninge v tujini

28-01-2021

Weibo Wanga Xiyuja. Dvaindvajsetletna kitajska teniška igralka Wang Xiyu je na svojem Weibu 28. dne izjavila, da je bila na dveh testih nukleinske kisline negativna, zdaj pa je nadaljevala s treningom v Abu Dabiju v ZAE. "Zahvaljujem se vam za zaskrbljenost v zadnjem obdobju. Moji testi na nukleinske kisline so v zadnjih dvakrat postali negativni in v izolacijskem obdobju sem aktivno prilagodil svoje stanje. Tu sem v novi sezoni.

teniški stroj

Wang Xiyu je nadaljeval s treningom. Pozno ponoči 17. dne je Wang Xiyu na družbenih omrežjih dejal, da je bil med tekmovanjem v ZAE pozitiven na novo krono, trenutno pa je v dobri fizični kondiciji in je brez simptomov. Pogrešala pa bo tudi OP Avstralije, ki se začne 8. februarja. "Da bi se pripravil na Odprto prvenstvo Avstralije, sem v Dubaj prispel decembra 2020. V celotnem procesu smo z mojo ekipo vedno spoštovali predpise o preprečevanju epidemij, nosite maske, ne zapuščajte hotelov in stadionov in poskrbite za potrebno zaščito. Rezultati nekaterih testov nukleinske kisline so bili negativni. "


"V skladu z OP Avstralije in predpisi WTA o preprečevanju epidemij smo pred odhodom iz Abu Dhabija v Melbourne prejeli test nukleinske kisline. Žal je bil moj rezultat testa pozitiven."


Mladi general Wang Xiyu. Potem ko je bila nova krona Wang Xiyuja pozitivna, je Kitajska teniška zveza izdala "Opozorilo kitajskega teniškega združenja za kitajske profesionalne igralce, ki sodelujejo v tujini med epidemijo" - "Igralci, ki so trenutno na Kitajskem, a nameravajo oditi v tujino, morajo v celoti preučiti tveganja in se previdno odločiti. Treba se je čim bolj izogibati odhodom v tujino. " Kitajska teniška zveza opozarja tudi kitajske igralce, ki tekmujejo v tujini, da pripisujejo velik pomen lastni zaščiti, dosledno spoštujejo protiepidemične predpise tekmovanja in se čim prej po končani tekmi vrnejo na Kitajsko ter se izogibajo v tujini. bivanje in povratno potovanje, izvajati testiranja, preprečevanje epidemij in izolacijo v skladu z ustreznimi nacionalnimi zahtevami.

teniška oprema

Najstnik Wang Xiyu se je rodil v mestu Wuxi v provinci Jiangsu leta 2001. Tenis je začel igrati pri štirih letih, pri petih ali šestih letih pa je že sodeloval na različnih teniških tekmovanjih. Ko je bila stara 8 let, se je uradno vpisala v amatersko športno šolo in se začela profesionalno izobraževati v tenisu.


Po tem je v finalu odprtega turnirja ZDA za mladinke v singlu 2018 premagala francosko igralko Blair s 7: 6 in 6: 2 in osvojila prvenstvo. To je prvič, da je kitajska igralka celine zmagala na mladinskem prvenstvu Grand Slam za samske.


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti