Raziskovanje poti preobrazbe »inteligentne proizvodnje« Turneja po športni industriji v Guangdongu na postaji Dongguan

29-09-2022

Southern Net News (Reporter/Zhu Jiangwei) 9. septembra je turneja Guangdong Sports Industry Tour, ki jo sponzorira Guangdong Provincial Sports Bureau in izvaja Guangdong Provincial Sports Foundation, stala v Dongguanu obSiboasi Sports Goods Technology Co., Ltd. (v nadaljevanju"Siboasi"). «) na sedežu. 

Predstavniki vseh slojev življenja, vključno z vlado, podjetji in mediji, so se zbrali, da bi raziskali preobrazboŠport Guangdongapredelovalna industrija iz"proizvodnja"do"inteligentna proizvodnja".


Tema ogleda te strani je"Inteligentna proizvodnja in nadgradnja, začenši iz srca", Zhu Zhigang, raziskovalec četrte stopnje urada za oglaševanje industrije, znanosti in izobraževanja provincialnega športnega urada Guangdong, Lan Sai, športna fundacija province Guangdong, in Xu Fengyun, ustanovitelj Yunmeng Partner Marketing Management Co., Ltd. , predstavnik sklada Feng Gao Xiang, predstavniki medijev in predstavniki športne proizvodnje Dongguana so se udeležili dogodka.


Ob sprehodu v sedež podjetja Siboasi, športnega prizorišča z avantgardnim dizajnom in občutkom za tehnologijo, pridete v oči. To je prvi sistem pametnega stadiona 9P na Kitajskem, ki ga je razvil Spoas. Sistem je sestavljen iz devetih sistemov:pametni nogomet, pametna košarka, večnamenski tenis, večnamensko digitalno smučanje, pametno preskakovanje vrvi, pametna višina na dotik, pametna steza, upravljanje brez posadke in pametno upravljanje prizorišča. Sistem je bil uporabljen pri gradnji športnih prizorišč, kot so šole in skupnosti, realizacija"inteligentna proizvodnja"v korist ljudi.

SIBOASI je tipičen predstavnik preobrazbe športne predelovalne industrije v naši provinci od"proizvodnja"do"inteligentna proizvodnja". Ima pametno športno opremo z žogo, pametne športne parke, pametno telesno vzgojo v kampusu, pametne domače športe in športne platforme za velike podatke. Pet glavnih poslovnih sektorjev, kot predstavitvena enota športne industrije v provinci Guangdong, trenutno vpliva na nacionalno predstavitveno enoto športne industrije."Razvoj SIBOASI skozi leta je očiten vsem, soglasno pa ga je potrdila tudi strokovna skupina za izbor predstavitvenih enot športne industrije Guangdonga."Zhu Zhigang je rekel.

Med razpravo so predstavniki vseh družbenih slojev svobodno govorili o tem, kako preoblikovati in nadgraditi športno proizvodno industrijo. Zhu Zhigang je dejal, da vse več naložb v raziskave in razvoj športnih proizvodnih podjetij v Guangdongu odraža inovativnost in vitalnost športnih podjetij v naši provinci. V tem procesu je treba okrepiti patentno zaščito, da se ohranijo ključne konkurenčne prednosti. Glede tega, kako naj se podjetja spopadejo z izzivi nove situacije, Xu Fengyun meni, da bi se morala tradicionalna športna proizvodna podjetja v Guangdongu spoprijeti z izzivom, globoko obdelovati svoja polja, biti pozorna na gradnjo blagovne znamke in hkrati natančno razumeti vstop točka, bolj sodelovati pri oblikovanju standardov za športne izdelke, in se aktivno vključiti v mednarodne standarde. , ki je eden od učinkovitih načinov za tradicionalna športna proizvodna podjetja za doseganje prebojev.

Dongguan Qiuyuan Sports Equipment Co., Ltd.se v glavnem ukvarja z OEM proizvodnjo košarkarskih, nogometnih, odbojkarskih in drugih žog. Nova smer za preboj ozkega grla. V očeh podjetnikov je bila ta turneja plodna in Wan Houquan, predsednik družbe Siboasi, je tudi dejal:"S tem dogodkom smo pridobili novo razmišljanje o izgradnji blagovne znamke in inteligentnih inovacijah. Naša globalna Kvaziinteligentna platforma je na vodilnem nivoju doma in v tujini in upam, da bo v prihodnje več strokovnih pododdelkov, ki bodo to počeli še dolgo in bodo z njo vedno boljši. podpora politikam.«


Turneja ponuja priložnosti za izmenjavo in sodelovanje udeležencev na različnih področjih športne industrije v naši pokrajini. Vse strani se lahko učijo druga od druge in spodbujajo razvoj. Xu Fengyuna je to globoko ganilo."Na tem dogodku sem videl vitalnost športne predelovalne industrije Guangdonga. Vsi so na strokovnem področju dosegli dobre rezultate in postavili trdne temelje za razvoj, kar me zelo spodbuja."


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti