Tudi če je dosegel 62 točk, je Curry tega človeka zgrešil.

06-01-2021


Tudi če je dosegel 62 točk, je Curry tega človeka zgrešil.

Pai Ke: Šport s petimi zvezdami 2021-01-06 11:35


Trenutni Golden State Warriors so izginili iz preteklosti. Pred začetkom te sezone še vedno ne veljajo za močne kandidate za končnico. Navsezadnje Curry, ki mu grozi poškodba, vodi skupino "otrok", da se igrajo sami. Videti je pretežko ...

teniški stroj

Toda v današnji areni NBA so Warriorsi premagali Trail Blazers s 137: 122. Po dveh zaporednih porazih v tej sezoni imajo zdaj 3 zmage in 3 poraze, kar pomeni, da se njihov odstotek zmag vrne na 50%. V primerjavi z današnjim Curryjem, še enkrat. Ta igra je v preteklosti razkrila resnične lastnosti "Ku Hao", zgrabila Lillardovo uro, v 8 od 16 trojk dosegla 62 točk in dosegla rekord kariere v eni tekmi.

stroj za metanje košarke

Zdaj je minilo, Curry je postal drugi najstarejši igralec v zgodovini lige NBA, ki je pri 32 letih dosegel 60+. Pred njim je pokojni, ki je v karierni zavezi leta 2016 dosegel 60 točk. Zvezda Kobe Bryant.


Po Jordanovem osebnem mnenju Curry ne more sam podpirati celotne ekipe, v današnji tekmi pa je Curry v prvem in drugem polčasu dosegel povprečje 30+. Tako neprekinjeno izhajanje mu je leta 1977 postalo "pištola". Pete Maravich je bil prvi igralec, ki je ta podvig dokončal v eni sami igri.

stroj za premetanje badmintona

Curry je z zadnjima dvema minutama in 23 sekundama v zadnji četrtini drugega polčasa dosegel 56. točko z dvema prostima metoma, kar je preseglo prejšnji rekord 54 točk na eni tekmi proti Knicksom leta 2013. Po tem je dosegel dve trojke, da je njegov rezultat zaklenil pri 62 točkah. Po zadetku zadnje trojke je Curry sprostil pritisk, ki je že dolgo žaloval. Znani Curry se je vrnil!


62 točk, zaradi česar je Curry tudi eden izmed osmih aktivnih "gospod 60+" v ligi, vključno z današnjim nasprotnikom Lillardom in seveda njegovim soigralcem Klayem Thompsonom, navsezadnje se je Thompson soočil s sprehodom leta 2016 Slika 60 doseženih točk v treh četrtinah je še vedno v našem spominu.


In večino pritiska, ki ga mora Curry sprostiti, prihaja iz Thompsona. Thompsona resnično preveč potrebuje. V finalu leta 2019 je Curry, ki se je soočil z zaporednimi poškodbami Thompsona, Cousinsa in Duranta, gledal, kako Warriors odhaja z oltarja, v naslednjem letu pa so Warriorsi padli na dno pečine, niti Niti ni šel do Orlandovega "mehurčka", ker že so zamudili končnico.

teniški stroj

Po enem letu čakanja na vrnitev Thompsona naj bi bil "Tangshen" pred novo sezono znova poškodovan. Potem ko je magnetna resonanca pokazala, da ni utrpel strgane ahilove tetive na levi strani, so mu povrnili še sezono. Zaradi tega je Curry začutil večji pritisk, ker so Warriorsi, razen njega, Greena, Rooneyja in trenerja Coleja, že povsem drugačni od prvaka ekipe leta.

stroj za metanje košarke

Na srečo smo končno počakali, da bo Curry priča vrnitvi najboljšega strelca v zgodovini, a vsi vemo, da je Curry tudi v taki noči, ki jo je vredno praznovati, še vedno mislil na tistega, ki se je boril ob njem. moški......

stroj za premetanje badmintona

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti