Stroj za košarkarsko žogo Dr.dish postane novi uradni globalni partner FIBA

22-02-2023

Naprava za košarkarsko žogo Dr. Dish postane novi uradni globalni partner FIBA


MIES (Švica) – FIBA ​​FIBA ​​Equipment and Stadium Center je objavila, da je sklenila uradno globalno partnerstvo z Dr.Dish, mednarodno priznano blagovno znamko strojev za košarkarsko žogo.


FIBA in Dr. Dish bosta skupaj razvila in zagotovila vadnice za treniranje košarke, ki so integrirane v stroj za žogo Dr. Dish. Vsak ljubitelj košarke, ki uporablja Dr. Dish, lahko dostopa do teh vaj za košarkarsko vadbo prek platforme za usposabljanje Dr.Dish Training. Vgrajene vadnice za košarkarsko vadbo dr. Disha omogočajo košarkarskim trenerjem po vsem svetu, da hitro izboljšajo svoje košarkarske sposobnosti z analizo v realnem času in sledijo vadnicam vrhunskih profesionalnih trenerjev.

"Stroj za košarkarsko žogo Dr. Dish je že od svojega začetka krepil poslanstvo globalne blagovne znamke košarke,"Predsednik Dish Basketballa Doug Campbell je dejal,"Zelo smo veseli, da imamo priložnost sodelovati s FIBA, kar ne bo le pomagalo, da bo naša oprema za košarkarske žoge vstopila v več košarkarskih vadbenih centrov po vsem svetu, in da bomo imeli priložnost sodelovati s trenerji in igralci pri razvoju bolj ciljno usmerjenih programov usposabljanja za še izboljšati raven osnovnih košarkarskih veščin po vsem svetu."

Dr. Dish, ki je del matične družbe Airborne Athletics, Inc., je priskrbel opremo za strelske stroje številnim vrhunskim košarkarskim vadbenim programom po vsem svetu, vključno z NBA Global Academy, številnimi drugimi ekipami in profesionalnimi košarkarji.

FIBA FIBA ​​Equipment and Venue Facilities Center je prejšnji teden objavila, da namerava uradno vključiti dr. Disha na svoj uradni seznam odobrene in priporočene opreme. FIBA je prek svojega uradnega referenčnega programa za certificiranje opreme vodilna v industriji pri spodbujanju inovacij in promociji novih rešitev in tehnologij v košarkarski industriji. Dr.Dish je trenutno edini košarkarski stroj, ki ga uradno priporoča FIBA.


"Razlog, zakaj je FIBA ​​izbrala stroj za košarkarsko žogo Dr. Dish kot odličnega partnerja za opremo, zaradi naše skupne zavezanosti, da pomagamo košarkarjem po vsem svetu, da se še naprej izboljšujejo, in naše zavezanosti k inovacijam," je dejal Bart Prinssen, vodja centra za opremo in prizorišča FIBA. "Veselimo se napredka v košarki z Dr. Dishom." Gibanje se razvija v svetovnem merilu."



O FIBA


FIBA (fiba.basketball) - svetovni košarkarski krovni organ, je neodvisna zveza, ki jo sestavlja 213 nacionalnih košarkarskih zvez po vsem svetu. Je edini upravni organ za košarko, ki ga priznava Mednarodni olimpijski komite (MOK).




Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti