Dvojna sreča in dobre novice pogosto | Siboas prejme še dve priznanji

01-03-2023









Pred kratkim, po približno 4 mesecih obsežne in stroge selekcije s strani ministrstva za industrijo in informacijsko tehnologijo province Guangdong, je bil seznam"Inovativna mala in srednje velika podjetja"in"Specializirana Specializirana nova mala in srednje velika podjetja"v provinci Guangdong pojavil. Prvorazredna kakovost izdelkov je osvojila vse te dve priznanji in postala je korporativna blagovna znamka, ki je osvojila dve priznanji v pododdelku industrije pametnih športov v grozdu za proizvodnjo vrhunske opreme.


Razume se, da mora ta aplikacija za specializirana, posebna in nova mala in srednja podjetja izpolnjevati povprečno letno stopnjo rasti prihodkov iz poslovanja več kot 10 %, delež izdatkov za raziskave in razvoj v prihodkih iz poslovanja ni nižji od 2,5 %, delež raziskovalno-razvojnih tehnikov v skupnem številu zaposlenih v podjetju pa ni manjši od 10 %. % in druge stroge pogoje ter hkrati izpolnjujejo ustrezne toge zahteve za dela programske opreme, patente za raziskave in razvoj, dizajne videza itd.; za prijavo na inovativna mala in srednja podjetja morajo izpolnjevati zahteve, da imajo pridobljene nacionalne in pokrajinske certifikate o priznanju znanosti in tehnologije, ustanovljene ustanove za raziskave in razvoj ter hkrati



Po slojih izbire je bil Siboas izbran na seznam"Inovativna mala in srednje velika podjetja"in"Specializirana Specializirana nova mala in srednje velika podjetja"na podlagi skoraj 20 let padavin industrijske R&R tehnologije in odlične konkurenčnosti blagovnih znamk na trgu. Na podlagi vodilnega položaja v industriji pametne športne opreme je Sipoas pionir 9P Smart Community Sports Park, ki se opira na 5G internet stvari, umetno inteligenco, računalništvo v oblaku in druge tehnologije ter združuje inovativne modele upravljanja in delovanja brez posadke za ustvarjanje platforma pametnega športnega kompleksa nove dobe"šport + tehnologija + izobraževanje + šport + storitve + zabava + internet stvari"zajema nogomet, košarko, odbojko, tenis in druge igre z žogo ter pametne športe in fitnes športe. 9P Smart Community Sports Park je ustvaril športno sceno z bogatejšimi izkušnjami in popolnim občutkom za tehnologijo za nacionalni fitnes v novi dobi in je v ospredju industrije v smislu specializacije, izpopolnjenosti, specializacije in novosti.



V prihodnosti bo Siboas še naprej vodil nacionalna inovacijska strategija, glede na svojo razvojno naravnanost in povpraševanje na trgu, skupaj z lastnimi prednostmi, povečal naložbe v raziskave in razvoj, pripisal pomen gojenju inovativnih talentov v podjetjih, nenehno izboljšati zmogljivosti tehnoloških inovacij in se lotiti ključnih tehnologij na področju pametnega športa. Vodite visokokakovosten razvoj podjetij s tehnološkimi inovacijami, osredotočite se na tržni segment pametnega športa in vzemite nacionalno politiko kot merilo za razvojno pot"specializacija, specializacija in inovativnost". Nadaljujte s krepitvijo visokokakovostnega razvoja pametne športne industrije.




















Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti