Đoković se je odločil za nastop na olimpijskih igrah v Tokiu

24-06-2021

Đoković se je odločil za nastop na olimpijskih igrah v Tokiu 


Srbska teniška zveza je potrdila, da bo Đoković igral na olimpijskih igrah v Tokiu, ki se bodo odprle prihodnji mesec. Ko se bodo Nadal, Tim in drugi igralci z velikimi imeni umaknili drug za drugim, bo potrjeno sodelovanje na prvem mestu. To je nedvomno dobra novica za olimpijski teniški turnir v Tokiu. 


Đoković upa, da bo spodbijal dosežke EU "Zlati slam".

tennis machine

Đoković je že prej izjavil, da je udeležba na olimpijskih igrah v Tokiu odvisna od tega, ali je prireditev prazna ali ne, in ne želi sodelovati v odsotnosti navijačev. Ko pa je tokijski olimpijski organizacijski odbor izrazil svoj odnos do tega, da dovoli gledalcem vstop na stadion, se je spremenil tudi Đokovićev odnos do udeležbe. 


"Zdaj nameravam sodelovati na olimpijskih igrah v Tokiu. Kolikor vem, bo nekaj gledalcev, vendar lokalnih gledalcev na Japonskem. Vsaj 20% ali 30% navijačev bo stopilo na stadion. Če se bodo spremenili, bom razmislil o sodelovanju. , Zdaj načrtujem sodelovanje na tekmovanju, nad tem sem navdušen." Je dejal Đoković. 


Olimpijski organizacijski odbor v Tokiu je ta teden sporočil, da bo na stadion dovoljeno vstopiti 50% gledalcev. Ta novica bo Đokovića morda spodbudila, da se odloči za sodelovanje na olimpijskih igrah v Tokiu. Srbska teniška zveza je medijem potrdila, da je Novak Đoković že član srbske olimpijske delegacije."Novak je izrazil močno željo po udeležbi na olimpijskih igrah. Njegovo ime smo že poročali srbskim državnim olimpijskim igram. Komite." Je dejal uradnik združenja kibernetikov. 


Pa ne samo to, Đoković je zmagal na letošnjem odprtem prvenstvu Francije. V nedavnem intervjuju je tudi namignil, da bo igral na olimpijskih igrah v Tokiu in si prizadeval doseči letni zlati slam. 


Đokovićeva odločitev za igro je dodala tudi nekaj svetlosti letošnjemu olimpijskemu teniškemu olimpijskemu teniškemu turnirju za moške - seznam umikov z olimpijskih iger v Tokiu je trenutno vse daljši. Nadal, Tim, Agut, Isner, Rudd, Stars, kot je Shapovalov, so se umaknili z olimpijskih iger v Tokiu, in ko se bo dogodek približeval, bo verjetno kakšna zvezda odsotna. 


Na žalost je bil skoraj istočasno, ko je Đoković potrdil udeležbo na olimpijskih igrah v Tokiu, tudi argentinski igralec Del Potro, ki je na olimpijskih igrah osvojil eno srebro in en bron, bil odločen, da bo zamudil olimpijske igre v Tokiu. Njegova ekipa je v izjavi o umiku izjavila: »Ker si ni zadostila z zadostno stopnjo, Del Potro upošteva zdravnikov nasvet in ne bo sodeloval na olimpijskih igrah." 

tennis equipment

Stroj za teniško žogico Siboasi bo vaš najboljši igralski strelski partner, če ga želite imeti, se obrnite na nas: sukie@siboasi.com.cn whatsapp: 0086 136 6298 7261


Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti