Pametni košarkarski stroj Demi za otroke vstopi v 20 vrtcev v Humnu!

01-07-2021

V vrtec je prišel čaroben prijatelj, ki je hladnega videza, trdega telesa in možganov, polnih modrosti. Z otroki lahko igra košarko, samo pritisnite daljinski upravljalnik, samodejno bo stregel žogo, ne samo, da lahko prilagodi hitrost in pogostost servisa, ampak tudi zabeleži odstotek streljanja. Če se mu preveč približate, vas bo opozoril, da ste na varnem. Je to Superman? Ne, to je Demiotroški pametni košarkarski stroj!

basketball equipment

Demi otroška pameten košarkarski strojvstopi v vrtec in spremlja otroke, da odrastejo zdravi in ​​srečni. 26. maja je"Pomoč pri načrtu zdrave rasti otrok"pobudnik izobraževalne znamke Siboasi je bil uradno predstavljen! Da bi obogatili športno vzgojo otrok in uresničili nacionalni poziv k"spodbujati povezovanje športa in izobraževanja" v praktične ukrepe Smart Sports Beauty aktivno prevzame svoje poslanstvo kot blagovna znamka športne vzgoje in predstavi otroški pametni športnoizobraževalni izdelek - otroški pametni košarkarski stroj Demi. 20 vrtcev v Humenu v Dongguanu učiteljem pomaga razviti dobre vadbene navade za otroke že v zgodnjih letih starosti in spodbujajo splošen razvoj otrokovega telesnega in duševnega zdravja. 

basketball shooting machine

Pol otroci pametni stroj za igranje košarkeje zelo priljubljena med učitelji in učenci v vrtcih. Ravnatelji in vzgojiteljice v 20 vrtcih so Demi dale visoko pohvalo. Z Demi imajo otroci še bolj radi športne ure. Otroška sreča je vedno tako preprosta. Uspešen posnetek in iskrena spodbuda dodajata njuno otroštvo. Vsakič, ko stojite na prstih in trdo skačete, odnos navzgor teče po žilah rasti.

basketball machine

Z zasnovo, ki ustreza potrebam fizičnega in psihološkega razvoja sodobnih majhnih otrok, Demi omogoča otrokom, da izkusijo različne športne zabave z integracijo pametne tehnologije in športne opreme, zaradi česar je športna učilnica bolj inovativna in zanimiva. 

basketball equipment

basketball shooting machine

Siboasi jemlje kot osnovno dejavnost športno vzgojo predšolskih otrok in športno vzgojo v kampusu in se vedno drži načela "študentsko usmerjeno, športno usmerjeno, izobraževanje ljudi kot težišče in reforma načina poučevanja športa v kampusu kot prvotni namen", in promovira "pameten šport". Vstopite v kampus, da bolje raziščete prihodnost športne vzgoje v novi dobi s"šport + tehnologija".

basketball machine

Če vas zanima nakup ali poslovanje z nami za naše stroj za odboj košarke , prosimo, da nas kadar koli kontaktirate:




Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti