Cristiano Ronaldo nikoli ni grozil z odhodom iz reprezentance in je vsak dan dal vse za državo

09-12-2022

Novice 8. decembra, pred nekaj dnevi, so portugalski mediji poročali, da je Ronaldo grozil z odhodom iz ekipe, potem ko je izvedel, da je zamenjava. V zvezi s tem je portugalska nogometna zveza izdala izjavo, s katero je ovrgla govorice in navedla, da Ronaldo vsak dan prispeva k reprezentanci.

Pred tem je portugalska reprezentanca v osmini finala svetovnega prvenstva odpravila Švico s 6:1 in napredovala med najboljših 8. Trener Santos je poskrbel, da je kapetan Ronaldo prišel s klopi.


21-letni Gonzalo Ramos, ki je v prvi enajsterici zamenjal Ronalda, je dosegel hat-trick, Ronaldo pa je dobil priložnost za igro šele v 73. minuti, potem ko je Portugalska že vodila s 5:1.

Po poročanju portugalskih medijev"Zapis", pred 1/8 finala je bil Ronaldo zelo razburjen, ko je izvedel, da ne bo štartal.


Cristiano Ronaldo se je soočil z glavnim trenerjem Santosom in imela sta oster besedni dialog. Ronaldo je celo zagrozil, da bo zapustil bazni tabor portugalske ekipe in odšel domov, s čimer se bo končalo njegovo 5. potovanje na svetovno prvenstvo. Vendar je po premisleku svojo odločitev umaknil in sprejel realnost, da ne bo začel.

Portugalska nogometna zveza je v zvezi s tem danes objavila sporočilo, v katerem je pojasnila, da kapetan Ronaldo med bivanjem v Katarju nikoli ni grozil z odhodom iz reprezentance.


Portugalsko moštvo je dejalo: Cristiano Ronaldo vsak dan služi reprezentanci in državi ter ustvarja edinstven rekord. Moramo spoštovati njegov rekord, ki dokazuje tudi njegovo nedvomno predanost in predanost portugalski ekipi.


Igralec z največ nastopi za svojo reprezentanco je proti Švici v 1/8 finala tega svetovnega prvenstva znova dokazal svojo predanost.


Poleg tega je portugalska nogometna zveza tudi poudarila, da je portugalska ekipa popolnoma predana in navdušena, da skupaj zgradi reprezentanco, v upanju, da bo ustvarila najboljši rezultat na svetovnem prvenstvu v zgodovini ekipe.

V zvezi s tem so uporabniki interneta dejali,"Seveda, Ronaldo nadzoruje portugalsko nogometno zvezo!" "Kdor pozna Ronalda, ve, da bo, če kot zamenjava ni zadovoljen, to pokazal, namesto da bi veselo razprostrl po svojem sedežu. Ge Tekmo ste gledali od blizu. Ta oseba nima nobenih namenov, vse se ji piše na obrazu."Luo sam hrani medije po vsem svetu." "Ovrči govoric je normalno, zato je težko kar pristati." "Ključ je še vedno Record, eden od treh slavnih portugalskih nogometnih časopisov ... Ne razumem, Portugalska se še ni vrnila domov, poroča Moja lastna zvezda grozi, da bo zapustila ekipo." "Nehvaležni portugalski mediji" "Morgan hitro pokliče Ronalda in ga vpraša, kaj se dogaja," "Konec koncev, če vas prosijo za zamenjavo, se morata vodja in trener sestati" "Ne mudi se, počakajte, da se svetovno prvenstvo konča. Ponovno si oglejte novice" "To je preveč nezaslišano hahahaha"

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti