Cristiano Ronaldo je v puščavi priredil veliko rojstnodnevno zabavo, Georgina razkrila svoje dragoceno krzno in kresovala s prijatelji

06-02-2023

Novice 6. februarja, 5. februarja je 38. rojstni dan portugalskega napadalca Ronalda. Prijatelji so skupaj praznovali Ronaldov rojstni dan. Vsi so priredili zabavo v puščavi Rijada in priredili zabavo ob kresu. Bilo je zelo živahno!

Po svetovnem prvenstvu se je Ronaldo pridružil ekipi Victory v Riadu. Na njegov rojstni dan so se njegovi dobri prijatelji zbrali v Riadu, da bi predsedniku voščili za rojstni dan.


Ronaldo drži svojo punco Georgino, ki je oblečena v krzneno damo, in svojega najstarejšega sina Mini Luo, ki stoji v položaju C. Prisotni so bili njegov osebni pomočnik Ricardo Regufe, nekdanji soigralec pri lizbonskem Sportingu Semedo, Miguel Paixao in šest dobro znanih novinarjev španske televizije Edu Aguirre ter drugi prijatelji.


Na ogromni rojstnodnevni torti piše: HAPPY BIRTHDAY! Cristiano Ronaldo.


Ronaldo, Georgina in Mini Luo so posneli ločeno skupinsko fotografijo treh ljudi. Ostali štirje otroci pri tem niso sodelovali"zabava za odrasle"ker so bili premladi. Georgina je bila okrašena z dragim krznom in dragulji, medtem ko je 12-letna Mini Lo tako hitro rasla, da je bila visoka kot očetova brada.

Ta živahna rojstnodnevna zabava je trajala iz dneva v večer, vsi skupaj pa so si privoščili kresovanje, polaganje blazin na plaži in posedanje po tleh. Obkrožen s prijatelji se je Ronaldo bleščeče nasmejal.


Ronaldov najboljši prijatelj in mladinski soigralec lizbonskega Sportinga Miguel Paixao je na družbenih omrežjih objavil ločeno fotografijo obeh in zapisal: Vse najboljše, mladenič!


Edu Aguirre, Ronaldov najboljši prijatelj, tiskovni predstavnik in znani novinar španske televizije Channel 6, se je usedel v predsednikovo naročje, in oba sta se zelo intimno objela.


Ronaldova mama Dolores je ostala na Portugalskem in ni prišla na prizorišče, da bi jo blagoslovila, a je bila kljub temu ponosna na sina in svojega sina blagoslovila na družbenih omrežjih:"Srečen rojstni dan moj sin! Želim vam lep dan, naj vas spremlja zdravje in ljubezen."


Poleg tega so trenutni soigralec Talisca, stari soigralci Kaka, Marcelo, Anthony, Ganacho, Alves, Cuadrado in drugi vsi poslali blagoslove. Zmaga v Riadu, uradniki La Lige, uradniki svetovnega prvenstva, Juventus in Manchester United so prav tako objavili čestitke na družbenih omrežjih.


Nazadnje je Ronaldo posodobil svoje vložke in se vsem zahvalil za rojstnodnevne želje:"Hvala vsem za rojstnodnevne želje. Zelo sem hvaležen, da lahko ta dan preživim s svojo družino in prijatelji."



V zvezi s tem so uporabniki interneta povedali,"Brat Luo, srečen rojstni dan, ob koncu njegove kariere, samo bodi srečen!"Moštveni sotekmovalec, že ​​20 let Ronaldo, ki je že zaslovel, je s seboj vzel koliko ljudi to zmore?" "Čeprav sem oboževalec Messija, predsedniku čestitam za rojstni dan" "Mendesa res ni" "Anthony res da." "Kakorkoli že, mislim, da je Ganajo Rim številka ena."

Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti