Serija badmintona "Chu Tian Yu King" 2021, finale mestnega kluba province Hubei Xiangyang Swing

28-12-2021


Od 25. do 26. decembra zagovarjanje športa za vse za boljše življenje, "Milijarde" niz dogodkov, "Kralj Chu Tianyu" Finale mestnega kluba Badminton Series-2021 Maopu Yuqiao Hubei v mestu Xiangyang. Začela se je telovadnica v športnem centru. 


Tovariš Luo Qiyi, član vodstvene skupine stranke in namestnik direktorja Športnega urada Hubei, se je udeležil otvoritvene slovesnosti in napovedal otvoritev igre. Wang Fang, podžupan občinske ljudske vlade Xiangyang, je imel uvodni govor.



Tan Yunlong, direktor skupinskega oddelka kitajske zveze za badminton, Fu Ling, direktor oddelka za množični šport pri uradu za šport province Hubei, Lu Jun, direktor centra za upravljanje namiznega tenisa in badmintona pri Športnem uradu Hubei, Yuan Otvoritvene slovesnosti so se udeležili Xiaoning, sekretar vodstvene skupine stranke in direktor Urada za kulturo in turizem Xiangyang ter svetovni prvak v badmintonu Wang Xiaoli ter predstavniki povezanih organizatorjev in sponzorjev.



Ta finale poteka pod vodstvom Provincialnega športnega urada Hubei in Provincialne športne zveze Hubei, ki ga gostijo Center za upravljanje namiznega tenisa in badmintona province Hubei, Hubei Provincial Badminton Association, ki ga izvaja Xiangyang City Culture and Tourism Bureau, in Xiangyang City Badminton. Združenje, mesto Xiangyang, ki ga soorganizira Športni center, ki ga upravlja Huati Wuhan Sports Co., Ltd., je bil imenovan Maopu Yuqiao Liquor, Li Ning, Jinmailang, Competit in druga podjetja, China Telecom pa je zagotovil močno podporo.



The "Chu Tian Yu King"Badminton Series 2021 Maopu Yuqiao Hubei Provincial City Club je serija. Registracija se bo uradno začela 18. septembra 2021. Xiantao se bo na prvi postaji zavihtel 16. oktobra, vse točke pa bodo zbrane 11. decembra. 

Končalo se je stoječe in regijsko tekmovanje. Sodelujoče ekipe so pokrile okoli 2800 udeležencev iz 17 mest in prefektur v provinci Hubei, kar je povečalo vpliv v amaterski badmintonski skupini v provinci Hubei.



V finalu je nastopilo 18 klubskih ekip in 246 mojstrov badmintona iz cele pokrajine. 

Izstopali so med več kot 2.800 osnovnimi mojstri na podpostajnih in regijskih tekmovanjih. Strokovnjaki iz petih regij so se zbrali v Xiangyangu na finalnem tekmovanju za naslov"Kralj perja". 

Dogodek strogo sledi zahtevam za preprečevanje in obvladovanje epidemije. Vsi udeleženci morajo predložiti 48-urno poročilo o testiranju nukleinske kisline in ob prijavi podpisati odgovorno pismo. 


Spričevala o sprejemu se lahko izdajo le tistim, ki so opravili vse postopke in se kvalificirali. Pri nošenju mask, preverjanju telesne temperature in predložitvi potrdil Vstopite na stadion spodaj, da striktno zagotovite varnost dogodka.



Tekmovanje je mešano ekipno tekmovanje s petimi skupinami, vključno z moškimi posamezno, moškimi prvimi dvojicami, moškimi drugimi dvojicami, ženskimi dvojicami in mešanimi dvojicami.


 Med njimi je vrhunec tega dogodka tudi starostna razvrstitev likovne znanosti, tako da lahko na prireditvi sodelujejo ljubitelji badmintona več starostnih skupin.


Kaj misliš o? Vas ta dogodek zanima? 

Dobrodošli, da pustite svoje sporočilo na naši spletni strani, z veseljem se pogovarjamo z vami. 


Napisala Sicilija

Whatsapp: 0086 15770844317

Elektronski naslov: Sicily@siboasi.com.cn



Dobite najnovejšo ceno? Odgovorili bomo čim prej (v roku 12 ur)

Politika zasebnosti